Banda de cauciuc PX-Sport Powerband 208 cm*4.5 mm*64 mm
Cod : 7641
În stoc :
Compară
Producator : PX Sport
674 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Bandă  POWER BANDS se folosește pentru creșterea sarcinei asupra mușchilor în diferite exerciții. Se mai folosește la fel în antrenamente de gimnastică, atletism, și exercițiile obișnuite la domiciliu. Este folosită în antrenamente pentru tehnici de viteză în arte marțiale. Banda este realizată din cauciuc de înaltă calitate, pe măsură ce se întinde, revine la forma sa inițială.

Culoare: albastră
Dimensiune: 208 cm * 4,5 mm * 64 mm

Rezistenta:  40- 60 kg
Producator:  PX-Sport China 

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Px sport
806 lei
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click

Produse vizualizate

Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți