MULTIHERB CAPS 90 caps
Cod : 25808
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
598 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Multiherb - amestec eficient de plante, extract de fructe, îmbogățit cu enzime digestive, probiotice și prebiotice, vitamine și minerale, este un produs nu numai pentru a susține imunitatea, ci și pentru a menține energia și vitalitatea. Extracte din plante și fructe sunt bogate în mod natural în antociani, care sunt utilizate în mod tradițional în medicina populară pentru a spori imunitatea și tratarea tusei și răceala.

Eficiența MULTIHERB CAPS;

- sprijin imunitar

- reduce oboseala

- menținerea funcțiilor cognitive normale

- producția naturală de celule roșii din sânge

- menține starea normală a pielii, părului și unghiilor

- menținerea energiei și a vitalității

Ingrediente eficiente MULTIHERB CAPS;

Suc uscat din Echinacea purpurea. Administrare echinacea purpurea ca imunomodulator natural este recomandată pentru prevenirea și terapia infecțiilor virale respiratorii acute și a bolilor cronice. Motivul pentru aceasta este dezvoltarea imunodeficienței în perioada efortului fizic extrem. Efectul pozitiv al echinaceei este: îmbunătățirea adaptării organismului la schimbări și factori nocivi de mediu (intensificarea antrenamentelor, temperaturi joase sau ridicate, încăperi închise, schimbarea timpului / zonei climatice, ecologia poluată etc.). Echinacea are un efect benefic asupra sistemului imunitar, întărind protejarea organismului. Prin mulțimea de studii sa dovedit că echinacea micșorează perioada răcelii. Acest lucru se datorează faptului că echinacea purpurea conține o cantitate mare de substanțe biologic active în compoziția sa. Echinacea conține substanța biologic activă echinaceină, care poate ajuta organismul să lupte împotriva infecțiilor. 

Pelargoniul. Pelargonium, cunoscut și sub denumirea de geranium african, acționează ca stimulent pentru sistemul imunitar, ameliorează simptomele răcelii, are proprietăți antiinfecțioase. Pelargonium este capabil să distrugă infecțiile bacteriene și să le împiedice să se alăture de celule, ajută imunitatea să lupte împotriva virușilor. Administrarea în sport, antrenamentele fizice sunt asociate cu diferite tipuri de leziuni, traume, pelorgonia ameliorează durerea și stimulează refacerea. Utilizarea pelorgoniei în timpul antrenamentului îmbunătățește concentrarea, crește rezistența, ajută la arderea grăsimilor și stimulează creșterea musculară.

Extract de Acerola.  Acerola face parte din fructe cu un conținut maximal de vitamina C.  Acerola poate fi folosită în perioade de viroze ca profilaxie și ajutor înpotriva infecțiilor virale. Sarcina sa prioritară este de a susține mecanismele imunitare în diverse moduri, de exemplu, prin stimularea timusului, producția de celule imunitare, interferon și glutation. Astfel, poate ușura simptomele de răceală și preveni recidivele.

Bacillus coagulans. Bacillus coagulans este un probiotic util și de neînlocuit pentru sănătatea noastră, are efect pozitiv asupra sănătății organismului în general. Îmbunătățește digestia, descompunerea proteinelor și grăsimilor pînă la componente simple, ceea ce face ca alimentația să fie mai ușor digerabilă. Adăugător, Bacillus coagulans înbunătățește digestia lactozei, are proprietatea de a transforma lactoza în acid lactic, ceea ce are un efect benefic asupra persoanelor cu intoleranță la lactoză. Bacillus coagulans îmbunătățește producția de anticorpi pentru a menține imunitatea, întărește mucoasa intestinală și restabilește microflora intestinală. Este o sursă pentru sinteza vitaminelor B9 și B12 (aceste vitamine sunt foarte importante și fac parte în multe procese din organism, sănătatea sistemului nervos, pielea, prevenirea anemiei).

- Coacăze negre

- Coacăză

- 5 enzime digestive DigeZyme ™

- Complex LactoWise ™ Probiotic și Prebiotic

- Vitamina B2, B6, B12, acid folic, C, D, E, seleniu, zinc, fier

Doza recomandată: copii vîrsta mai sus de 10 ani 1 capsulă pe zi, adulți 2-3 capsule pe zi. Administrați cu un pahar plin de apă.

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Ingrediente active; 1 capsulă

Vitamina C   40 mg = 50% *

Vitamina E   6 mg = 50% *

Riboflavină (vitamina B2)     0,7 mg = 50% *

Vitamina B6   0,7 mg = 50% *

Acid folic   100 μg = 50% *

Vitamina D   2,5 μg = 50% *

Vitamina B12   1,25 μg = 50% *

Fier   3,5 mg = 25% *

Zinc   2,5 mg = 25% *

Seleniu   13,8 μg = 25% *

Enzime digestive   12 mg

Bacillus coagulans   75.000.000 CFU

Extract de Echinacea purpurea   83,3 mg

Extract de acerola   52 mg

Extract de pelargonium sidoid   20 mg

Pulbere de coacăze neagră    20 mg

Pulbere de afine   19 mg

* Procentul zilnic către consum

Ingrediente: pulbere de coacăză negre (maltodextrină), capsulă hidroxipropil metilceluloză (gelifiant guma gellan), suc uscat din Echinacea purpurea - Echipower ™ (45: 1), pudră de afine (maltodextrină), extract de acerola (36% vitamina C), amestec enzimatic Digezyme ® (amilază, protează, lactază, lipază, celulază), acid L-ascorbic, extract de Pelargonium sidoides (12,5% polifenoli), gluconat de zinc, fier microcapsulat - AB-Fortis® (zaharoză de fier, alginat de calciu), DL-α - acetat de tocoferol, complex prebiotic-probiotic LactoWise® (Bacillus coagulans, galactomannan), colecalciferol, clorhidrat de piridoxină, riboflavină, acid pteroylmonoglutamic, drojdie de seleniu legată organic, cianocobalamină.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
428 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
- 13%
664 lei
579 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
489 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
598 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți