MAXI L-CARNITINE 1000 MG 90 TABS
Cod : 26435
În stoc :
Compară
Producator : QNT
552 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

L-carnitina-tartrat în formă de comprimate, ideal pentru utilizarea pre-antrenament pentru energie și oxidare grăsimilor.

MAXI L-CARNITINA conține 1000 mg tartrat de carnitină, L-carnitina tartrat este formă de carnitină care fost bine studiată, avantajele sale față de forma obișnuită este absorbțiea mai rapidă.

L-Carnitina este un aminoacid care se găsește în mod natural în organism și ajută la transportul grăsimilor către mitocondrii pentru oxidarea și transformarea grăsimei în energie în timpul antrenamentului, de preferință cardio.


Eficacitatea principală a L-carnitinei în sport;

Slăbire —Slăbirea este un proces destul de lung și dificil care poate fi facilitat prin utilizarea carnitinei. Transportul mai rapid al grăsimii către mitocondrii pentru energie va reduce probabilitatea de descompunere musculară în timpul antrenamentului în perioade de slăbit. Organismul va începe să folosească grăsimea direct și nu numai grăsimea subcutanată, ci și colesterina din vasele sanguine, ceea ce ajută la accelerarea fluxului sanguin și la oxigenarea celulelor și țesuturilor. Ceea ce va accelera procesul de oxidare a grăsimilor. Mai mult decât atât, consumul de L-carnitină înainte de antrenament va dubla consumul de calorii.

Pentru energie - Exercițiile fizice regulate necesită multă energie. Cel mai rezonabil și recomandat pentru rezistența și energia va fi carnitina. Utilizarea acestuia înainte de antrenament reduce semnificativ oboseala. Iar îndepărtarea reziduurilor de acid lactic din mușchi face antrenamentul mai intens, minimizând consecințele neplăcute sub formă de durere musculară.

Protejează inima și vasele sânguine - În primul rând, acest efect se realizează prin scăderea nivelului de colesterol, care afectează vasele coronare mici. În plus, L-carnitina îmbunătățește metabolismul miocardic și are un efect antioxidant. Studiile clinice au arătat că, după un curs de carnitină, persoanele cu boli de inimă se simțieau mai bine, iar funcția miocardică s-a îmbunătățit.


Pentru a obține unefect maxim al L-carnitinei, merită de administrat în combinație cu antrenamente și alimentație sănătoasă. Nu contează ce scop aveți: să construiți masa musculară, să accentuați definiția,antrenamente de anduranță sau să pierdeți în greutate. Rezultatul se realizează numai prin muncă complexă. Și acest lucru este imposibil fără sport și alimentație sănătoasă.


Se recomandă; 1-2 comprimate cu 1 oră înainte de antrenament.


Valoare nutrițională 1 comprimat

Energie 3,78 kcal / 15,84 kJ

Grăsime 0 g

Carbohidrați  0,08 g

Proteine 1 g

Sare  0 g

L-carnitină tartrat  1 g


Compoziţie; Tartrat de L-carnitină (77%), celuloză microcristalină, stearat de magneziu: E570, dioxid de siliciu: E551

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
507 lei
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
536 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți