SALE
USN MUSCLE FUEL ANABOLIC 2 kg VANILLA
Cod : 11643
În stoc :
Compară
Producator : USN
1 399 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

USN Muscle Fuel Anabolic a fost creat de o echipă de experți în nutriție sportivă care fac lucrul său cu o mare pasiune! S-au concentrat pe crearea unui produs de nutriție sportivă pentru a crește rapid masa musculară, forța și rezistența! Muscle Fuel Anabolic este o sursă excelentă de nutrienți și, cel mai important, are un gust uimitor!

MUSCLE FUEL ANABOLIC combină toate substanțele nutritive importante într-o singură porție. MUSCLE FUEL ANABOLIC conține 77 g carbohidrați, 53 g proteine și 5 g creatină. Este conceput pentru a vă oferi cele mai bune rezultate, în cel mai scurt timp. Datorită carbohidraților se furnizează organismului suficientă energie, iar conținutul ridicat de proteine asigură creșterea și menținerea masei musculare. Creatina adăugată crește eficient performanța fizică în timpul exercițiilor de intensitate mare. În plus, gainer-ul este îmbogățit cu beta-alanină pentru energie și un complex de vitamine pentru a sprijini procesul de creștere și sistemul imunitar. 

MUSCLE FUEL ANABOLIC este potrivit pentru sportivi din diferite sporturi, boxeri, fotbaliști, baschetbaliști care indeplinesc exerciții aerobice prelungite. Administrarea înainte de antrenament vă permite să mențineți un nivel ridicat de energie în timpul efortului șau jocului, iar după antrenament va ajută la refacerea de energie și țăsutului muscular.
În bodybuilding, cel mai recomandat timp pentru administrare este imediat după un antrenament. În acest moment, se deschide așa-numita fereastră proteină-carbohidrați, pe care geinerul poate închide complet. Acest lucru va permite sportivului să restabilească rapid pierderele energetice să suprime catabolismul muscular.
De asemenea, este recomandat să administrați una porție de geiner înainte de antrenament: organismul va primi un substrat energetic - carbohidrați, care vă va permite să vă antrenați mai greu și mai mult, iar concentrația mai mare de aminoacizi va suprima catabolismul încă de la începutul antrenamentului.

Eficacitatea USN Muscle Fuel Anabolic;

- se recomandă sportivilor care doresc să construiască mușchi și volum muscular
- pentru energie în timpul antrenamentului și recuperăre după
- conține Tolerase ™ L - enzimă pentru îmbunătățirea asimilarei lactozei
- HMB - metabolit al leucinei, reduce durerea mușchilor după antrenamente intense
- conține 77 g carbohidrați, 53 g proteine pe porție

- ca ingrediente sunt folosite proteine din zer de lapte, aminoacizi și alte ingrediente de cea mai înaltă calitate pentru dezvoltare musculară maximală

- conține creatină de cea mai înaltă calitate pentru a oferi o eficiență maximă în creșterea puterii.

- Muscle Fuel Anabolic conține mix de vitamine și minerale pentru formarea de energie și sinteza aminoacizilor.

Se recomandă; porție 3 măsuri dezolvați într-un agitator sau blender la 500-600 ml de apă rece. Administrați 1 - 2 porții pe zi. IMPORTANT: până la 80 kg - 2 porții pe zi în primele 5 zile și 1 porție pe zi după, mai sus de 80 kg - administrați 2-3 porții pe zi în primele 5 zile și 1 - 2 porții pe zi după.


Descriere brand

Ultimate Sports Nutrition (USN) producător de suplimente spotive cu un nume mondial, unul dintre liderii de nutriție sportivă de pe piața britanică. Experții companiei USN au dezvoltat o serie de suplimente nutritive care va vor ajuta să vă atingeți obiectivele, atât în creșterea masei musculare,  cît și în pierderea excesului de greutate sau pentru susținerea unui stil de viață sănătos. 

Suplimentele sportive USN sunt specializate asupra realizării reale a rezultatelor sportive fără afectarea sănătății. Îmbunătățirea compoziției alimentației sportive se conduce în mod constant. Întreaga linie de produse USN este dezvoltată pe baza datelor științifice avansate, sub supravegherea specialiștilor  nutriționiști din Marea Britanie.

Detalii

Valoare nutrițională 150 g

Energie 2390 kJ

Valoare energetică 564 kcal

Grăsime  3,2 g

- din care saturate  2,1 g

Carbohidrați  77 g

- din care zaharuri  26 g

Fibre  3,6 g

Proteine  55 g

Sare  1 g

Creatină monohidrat  5,0 g

VITAMINE ȘI MINERALE

Vitamina A   224 μg

Vitamina D   1,2 μg

Vitamina E   4,8 mg

Vitamina C   47 mg

Tiamina   1,3 mg

Riboflavină   1,5 mg

Niacină   14 mg

Vitamina B6   1,2 mg

Acid folic   150 mcg

Vitamina B12   0,6 μg

Biotină   11μg

Acid pantotenic   2,8 mg

Potasiu   427 mg

Calciu   717mg

Fosfor   379 mg

Magneziu   119 mg

Fier   5,1 mg

Zinc   2,5 mg

Cupru   0,2 mg

AMINOACIZI

Glicină  1,1 g

Beta-alanină  1,0 g

HMB  1,0 g

Taurină   0,4 g

Glutamina   0,3 g

Peptide glutaminice  50 mg

Ovăz verde  100 mg

Toleras (LACTASE) 1500 mcg


INGREDIENTE;

Carb Matrix (maltodextrină, dextroză monohidrat, fructoză), Protein Matrix [concentrat de proteine din zer (lapte), izolat proteic din soia, izolat proteic din lapte, albuș de ou, cazeinat de calciu (lapte)], pudră de cacao, creatină monohidrat, arome, agenți de îngroșare ) gumă, gumă xantan), amidon, L-glicină, [ulei de palmier, zer (lapte), proteine din lapte, stabilizant (tripolifosfat de sodiu), agent anti-aglomerare (dioxid de siliciu), antioxidant (tocoferol)], beta-calciu. .. hidroxi beta metil butirat, beta alanină, aminoacizi cu lanț ramificat (BCAA) pulbere 2: 1: 1, fosfat tricalcic, lactat de magneziu, citrat tripotasic, stabilizator (gumă de celuloză), clorură de sodiu, taurină, îndulcitori (Sucraloză, acesulfam-K) ; , colecalciferol), glutamină Peptidă [grâu (gluten)], agent anti-aglomerare (dioxid de siliciu), bisglicinat de zinc, Tolerase ™ L (lactază stabilă la pH).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
1 067 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți