VEGAN PROTEIN 500g choc/muffin
Cod : 8080
În stoc :
Compară
Producator : QNT
515 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

VEGAN PROTEIN proteină pentru vegetarieni sau vegani care au nevoie de sursă adăugătoare proteică. Proteina vegană este compusă din mazăre și orez, combinația acestor două surse este excelentă pentru organism se are în vedere valoare biologică ridicată și compoziție de aminoacizi esențiali perfectă.

VEGAN PROTEIN nu conține soia, lactoză și zahăr. Această proteină conține doar 73 de calorii pe porție. Prin urmare, proteina vegană este utilă nu numai pentru creșterea musculară cît și pentru  pierderea în greutate și menținerea masei corporale sănătoase.

Efecitatea VEGAN PROTEIN 

Izolat proteiс din mazăre. Proteina din mazăre este bogată în glutamină și aminoacizi esențiali BCAA care în mod direct participă la creșterea și refacerea masei musculare. Care sunt avantajele proteinei din mazăre? Nu conține OMG, spre deosebire de proteina din soia, dar este de asemenea bogată în aminoacizi. Este hipoalergenică, potrivit pentru vegani, vegetarieni și persoane cu intoleranță la lactoză, spre deosebire de proteine obținute din lapte. Izolat proteic din mazăre este bine absorbit — 98% ce este bine pentru digestie.

Concentrat proteic din orez. Proteina din orez are o compoziție completă de aminoacizi și depășește cea mai populară proteină din zer de lapte. Proteina din orez conține aproximativ de 4 ori mai multă arginină decât orice alt concentrat proteic. Deoarece arginina se transformă cu ușurință în oxid nitric în organism, aceasta ajută la creșterea fluxului de sânge către mușchi, îmbunătățind aportul de nutrienți către mușchi și pomparea musculară în timpul exercițiului, precum și recuperarea lor după antrenament.

- fără soia, lactoză și zahăr

- compusă din mazăre și orez, compoziție de aminoacizi esențiali perfectă

- conține doar 73 de calorii pe porție

- mai multe arome delicioase

- creșterea musculară cît și pentru pierderea în greutate

- menținerea masei corporale sănătoase

Se administrează zilnic 1- 3 porți, 1 măsură se dezolvă la 250 ml de apă

Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Valoarea nutrițională   20 g (porția)

Energie  299 kJ / 71 kcal

Grăsimi   0,79 g

- saturate  0,21 g

Carbohidrați  1,79 g

- zaharuri  0,002 g

Proteine  15,43 g

Sare 0,59 g

Ingrediente; izolat de proteine din mazăre 64%, proteine din orez 27,4%, agenți de îngroșare: gumă guar / gumă xantan, aromă naturală, regulator de aciditate: fosfat monopotassic, clorură de sodiu, îndulcitor: sucraloză.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
- 25%
739 lei
554 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 26%
529 lei
394 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 20%
825 lei
660 lei
Cumpără 1 click
- 22%
844 lei
657 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți