SALE
cumpără ZERODRINX TABS NUTREND 18 buc în Chișinău
cumpără ZERODRINX TABS NUTREND 18 buc în Chișinău
cumpără ZERODRINX TABS NUTREND 18 buc în Chișinău
ZERODRINX TABS NUTREND 18 buc
Cod : 23364
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
225 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Băutură hipotonică, combinație echilibrată de calciu, magneziu și vitamine B1, B6 și C.
Comprimate solubile disponibile în arome de coacăză neagră, portocale și lămâi fără zahăr și coloranți artificiali.
ZERODRINX TABS sunt recomandate în sporturi de anduranță pentru recuperarea electroliților și lichidului pierdut din cauza transpirației crescute.

Beneficii ZERODRINX

- reduce oboseala

- favorizează metabolismul energetic

- vitamina C este antioxidant, care vă protejează celulele de deteriorarea radicalilor liberi, crescând astfel recuperare

- magneziul favorizează echilibrul electrolitic, reduce oboseala și îmbunătățește sinteza proteinelor musculare; împreună cu calciu, contribuie la funcționarea normală a mușchilor

- fără zahăr

Arome: lămâie, coacăză neagră, oranj

Dozare recomandată: Se dizolvă 1 comprimat în 500 ml apă. Se administreză în timpul antrenamentului.

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoare nutrițională  2 comprimate

Valoare energetică 127 kJ / 30 kcal

Grăsimi  0 g

Carbohidrați  5,1 g

- din care zaharuri  0 g

Proteine 1 g

Sare 1 g

Vitamina C   80 mg = 100% *

Tiamina (B1)   1,1 mg = 100% *

Vitamina B6   1,4 mg = 100% *

Calciu   300 mg = 38% *

Magneziu   60 mg = 16% *

L-alanină   1000 mg


Compoziţie; sorbitol, acid citric regulator al acidității, bicarbonat de sodiu, L-alanină, carbonat de calciu, gluconat de potasiu, citrat de magneziu, aromă, polietilen glicol anti-aglomerare, clorură de sodiu, acid L-ascorbic, îndulcitor sucraloză și acesulfam K, concentrat de șofrănel, piridoxină clorhidrat, clorhidrat de tiamină.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Z-konzept
- 5%
346 lei
327 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 19%
367 lei
299 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
318 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
299 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 19%
367 lei
299 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
318 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
SALE
225 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți