Spaler împreunat cu bară PTP 632
Cod : 1814
În stoc :
Compară
3 894 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Construcție robustă. Toate piesele sunt acoperite cu un strat de polimer. Vă permite să efectuați toate exercițiile clasice pentru care este proiectată spalerul.

Este o bază stabilă pentru atașamente.

Montarea se realizează pe perete cu ajutorul șuruburilor distanțiere.

Lungime: 500 mm

Lățime: 1150 mm

Înălțime: 2200 mm

Sarcină: 150 kg

Greutate: 20.5 kg

Producător: Copfer Republica Moldova

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click

Produse vizualizate

Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți