Bosu balansir 60*25 cm Dome Uni 17897
Cod : 21065
În stoc :
Compară
1 204 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Platforma de echilibru este un inventar sportiv pentru antrenamente multifuncționale.

Întărește aparatul vestibular, dezvoltă forța, rezistența și agilitatea, flexibilitatea, coordonarea, îmbunătățește postura, permite să antrenați mușchii corpului și presei într-un mod complet.

Polusfera poate fi umflată sau dezumflată până la demensiunea necesară.

Platforma de echilibru poate fi utilizată în două poziții: în sus și jos, poziția sferei în sus oferă o mulțime de opțiuni de utilizare, ceea ce face ca acest inventar să fie foarte versatil.

Un avantaj semnificativ: antrenamentul pe sferă  oferă corpului un antrenament neobișnuit.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Producator : Px sport
1 008 lei
Cumpără printr-un click

Produse vizualizate

Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți