- 24%
cumpără Banda elastică GU05 EXERCISE BAND HMS (red) 17-33-021 în Chișinău
cumpără Banda elastică GU05 EXERCISE BAND HMS (red) 17-33-021 în Chișinău
Banda elastică GU05 EXERCISE BAND HMS (red) 17-33-021
Cod : 27885
În stoc :
Compară
Producator : Abisal
284 lei
376 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Banda elastică pentru antrenament GU05 HMS este un accesoriu sportiv specializat cu elasticitate mare utilizat în exerciții de rezistență.
Modelul GU05 HMS este conceput pentru exerciții generale de dezvoltare și reabilitare, adăugător se recomandă în timpul antrenamentelor de aerobică. Utilizarea regulată a benzilor GU05 HMS îmbunătățește starea fizică, elasticitatea articulațiilor și ajută la arderea excesului de grăsime.
Se mai folosește des banda înainte de antrenament pentru  încălzire articulațiilor și masei musculare.
Lungime: 2080 mm
Lățime: 13 mm
Grosime: 4.5 mm
Rezistență: 6,8-15,88 kg
Material: cauciuc

Descriere brand
Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți