Extensor set High-quality Suspension Tubes Set
Cod : 28417
În stoc :
Compară
Producator : PX Sport
794 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Set de extensoare pentru antrenamente.
Setul include 6 benzi din cauciuc, două mânere, două manjete pentru gleznă și un suport pentru ușă.
Extensoare este o modalitate excelentă de a efectua antrenamente moderne în spiritul antrenamentului CrossFit. Antrenamente cu extensoare vor întări mușchii întregului corp, va crește rezistența, mobilitatea și flexibilitatea. Șase niveluri de rezistență vă permit să alegeți exerciții în funcție deobiectivele dvs. Aveți nevoie de foarte puțin spațiu pentru a efectua orice exercițiu.
lungime : 1200

roșu 4,5 kg

galben 5 kg

albastru 6,5 kg

verde 7 kg

negru 8 kg

portocaliu 9 kg


2 mânere


2 manjete pentru gleznă


1 x suport pentru ușă


  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără printr-un click
Producator : Px sport
806 lei
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click

Produse vizualizate

Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți