IOGA BLOK YG026-c EVA Solid Yoga Block
Cod : 28418
În stoc :
Compară
Producator : PX Sport
75 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Blocurile de yoga sunt utile începătorilor în yoga și celor cărora le lipsește flexibilitatea de a efectua corect asana. Unele posturi și asane inversate sunt mult mai ușor de practicat cu acest dispozitiv. Cărămida vă poate susține capul și gâtul în timp ce stați culcat, așezat sau în picioare. De asemenea, vă va permite să dețineți diferite poziții mai bine și mai mult în timp.

Blocul de yoga este fabricat din material de calitate: cauciuc spongios și dens.

Dimensiuni; lungime 23 cm, lățime 15 cm, grosime 7 cm.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click
Cumpără printr-un click

Produse vizualizate

Cumpără printr-un click

Clienții noștri mulțumiți