SALTEA FITNESS YG002 NBR Vertical Stripó Yoga Mat 1830*610*10 mm
Cod : 28419
În stoc :
Compară
Producator : PX Sport
299 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Saltea pentru fitness, se așterne perfect pe podea, are o acoperire specială antiderapantă, iar materialul dens este rezistent la deteriorări.

Fabricat din NBR - cauciucul are o duritate ridicată și o rezistență relativ mare la abraziune

Dimensiune: 1830 mm x 610 mm x 10 mm

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Clienții noștri mulțumiți