- 24%
NT 100% WHEY PROTEIN 1000 g chocolate brownies
Cod : 28478
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
660 lei
874 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

100% WHEY PROTEIN – proteină din zer de lapte cu o valoare biologică ridicată, producătorul folosește proteine din zer calitate premium obținute din lapte de vaci hrănite cu iarbă pe pajiști la aer liber, această producție trece certificarea alimentară GRASS FED. 

100% WHEY PROTEIN conține un nivel ridicat de izolat proteicdin zer WPI, ceea ce înseamnă că este maxim lipsit de lactoză și grăsimi. Digestibilitatea excelentă este asigurată datorită unui amestec brevetat de enzime digestive, iar aromele delicioase vă fi pe plac oricărui.
100% WHEY PROTEIN este un produs premium cu o valoare biologică ridicată, ideal pentru recuperarea și creșterea masei musculare.

Eficiență100% WHEY PROTEIN;
- 73% proteine
- proteine din zer cu asimilare rapida (WPC, WPI)
- ingrediente folosite trec certificarea alimentară GRASS FED (proteină din zer premium de calitate superioară obținută din laptele vacilor hrănite cu iarbă pe pajiști la aer liber).
- 22 g de proteine pe porție
- 5 g BCAA pe porție
- amestec brevetat de enzime digestive DigeZyme ™
- fără gluten
- fără coloranți artificiali

Se recomandă: se amestecă 30 g (două măsuri) însheker la 250 ml apă. Se administrează luînd în vedere necesarul zilnic de proteine, consumați 1-3 porții pe zi între mese.

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Informații nutriționale porție 30 g

Valoare energetică 475 kJ / 112 kcal

Grăsimi 1,5 g

- din care acizi grași saturați 1 g

Carbohidrați 2,6 g

- din care zahar 1,7 g

Fibre 0,45 g

Proteine 21,9 g

sare 0,5 g

Digezyme ® Enzime digestive 12 mg

L-alanină 1.088 mg

L-arginina 504 mg

Acid L-aspartic 2 345 mg

L-cisteină 508 mg

Acid L-glutamic 3.872 mg

Glicină 395 mg

L-histidină 407 mg

L-izoleucină** 1.338 mg

L-leucină** 2.281 mg

L-lizină* 2015 mg

L-metionină* 475 mg

L-fenilalanina* 685 mg

L-prolină 1 270 mg

L-serină 1040 mg

L-treonină* 1.479 mg

L-tirozină 621 mg

L-triptofan* 379 mg

L-Valină** 1.269 mg

* EAA - aminoacizi esentiali

** BCAA - aminoacizi cu lanț ramificat

Ingrediente: concentrat proteic din zer 78% (contine lecitină de floarea soarelui și fosfat de calciu antiaglomerant), izolat proteic din zer 15,5% (conține lecitină de floarea soarelui), aromă, fibre fără gluten-fibre de grâu, stabilizatori (gumă de salcâm, xantan), anti- agent de aglomerare dioxid de siliciu, clorură de sodiu, Digezyme® Digestive Enzyme Blend (amilază, protează, lactază, lipază, celuloză), îndulcitori (sucraloză, glicozide steviol), colorant beta-caroten.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
- 20%
825 lei
660 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
- 22%
844 lei
657 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 25%
739 lei
554 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 24%
874 lei
660 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți