7. Gel pentru energie CARBOSNACK, 50G
În stoc :
Compară
48 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Sursă de energie gustoasă în formă de gel în tub. Foarte ușor de utilizat. Produsul este conceput pentru a oferi imediat organismului energie înainte și în timpul antrenamentelor. Două tipuri de carbohidrați într-un raport echilibrat, combinate cu substanțe suplimentare, cum ar fi beta-alanina, colina și vitamina B3, contribuie împreună la reducerea oboselii și la susținerea metabolismului energetic.

Destinat pentru:

- furnizarea rapidă cu energie

- reduce oboseala

- anduranță mai înaltă

Doza recomandată:1 tub în timpul antrenamentului

Ambalaj:  50 g



Valoare nutriționale  50 g

Valoare energetică  535 kJ / 126 kcal

Grăsimi  0 g

din care acizi grași saturați  0 g

Carbohidrați  30,9 g

din care zaharuri  9,3 g

Fibre  0 g

Proteine  0 g

Sare  0,4 g

Colină  50 mg

Beta-alanină  200 mg

Glucuronolactonă  250 mg

Sodiu  150 mg

Clor  84 mg = 11% *

Niacină (vitamina B3)  4 mg = 25% *

Ingrediente; 49% maltodextrină, apă, 15% fructoză, citrat de sodiu, acid citric regulator de aciditate, glucuronolactonă, beta-alanină, regulator de aciditate acid tartric, clorură de sodiu, clorură de colină, benzoat de sodiu conservant, acid, aromatizant conservant , nicotinamidă, îndulcitor stevio glicozide.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți