NT ZERODRINX TABS, 18 tablets, lemon
Cod : 233641
În stoc :
Compară
234 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Băutură hipotonică, combinație echilibrată de calciu, magneziu și vitamine B1, B6 și C.
Comprimate solubile disponibile în arome de coacăză neagră, portocale și lămâi fără zahăr și coloranți artificiali.
ZERODRINX TABS sunt recomandate în sporturi de anduranță pentru recuperarea electroliților și lichidului pierdut din cauza transpirației crescute.

Beneficii ZERODRINX

- reduce oboseala

- favorizează metabolismul energetic

- vitamina C este antioxidant, care vă protejează celulele de deteriorarea radicalilor liberi, crescând astfel recuperare

- magneziul favorizează echilibrul electrolitic, reduce oboseala și îmbunătățește sinteza proteinelor musculare; împreună cu calciu, contribuie la funcționarea normală a mușchilor

- fără zahăr

Pentru ce și cine sunt recomandate băuturile hipotonice?

Dacă faceți sporturi de anduranță ca ciclism, alergare, triatlon, arte marțiale, nutriționiștii sportivi recomandă să administrați băuturi hipotonice pentru a reface pierderile de apă și electroliți. În caz cînd pierderea de lichid și electroliți nu sunt completate, duce la deshidratare a organismului, ce poate să provoace insolație și la o scădere a coordonării corecte a mișcărilor. Se are în vedere că în timpul efortului fizic intens, pulsul se accelerează, temperatura corpului crește și începeți să transpirați (pentru a menține temperatura corporală normală). Deshidratare ușoară poate fi periculoasă pentru sănătatea dumneavoastră. Odată cu pierderea de apă pînă la 5% din greutatea corpului, rezistența organismului scade pînăla 30%, prin transpirație se pierde în afară de apă minerale esențiale (magneziu, sodiu, calciu), precum și vitamine. Calciul, magneziul, sodiul participă la multe procese necesare pentru funcționarea normală a sistemului nervos și muscular. Printre altele, aceste minerale sunt implicate în menținerea temperaturii normale a corpului.

ZERODRINX conține adăugător;

- vitamina C. Vitamina C din acest complex servește ca antioxidant. Antioxidanții sunt substanțe care blochează daunele celulare cauzate de radicali liberi, un produs secundar al antrenamentelor. Vitamina C poate preveni deteriorarea celulară cauzată prin creșterea activității fizice și reduce stresul asupra organismului. Vitamina C întărește sistemul imunitar și accelerează recuperarea după antrenament intens.

alanina. Alanina crește nivelul de carnozina în țăsutul muscula rși minimizează efectul negativ acidului lactic în timpul exercițiilor anaerobe și aerobe de mare intensitate. Reduce oboseala și crește performanța în timpul antrenamentului de forță.

- vitamine B1, B6. Proprietatea principală a vitaminelor B1, B6 este menținerea sistemului nervos. Ele cresc viteza reacțiile chimice. Fără participarea acestor vitamine, nu seva petrece nici un  proces în organism. Vitaminele B1, B6 acționează ca catalizatori pentru producerea de energie și refacerea sportivului.

Arome: lămâie, coacăză neagră, oranj

Dozare recomandată: Se dizolvă 1 comprimat în 500 ml apă. Se administreză în timpul antrenamentului.

Gamă largă de produse, cea mai recentă tehnologie, angajament fără compromisuri față de calitate, sunt ceea ce face ca compania NUTREND să fie unul dintre cei mai importanți producători europeni de suplimente nutritive pentru sport și stil de viață activ. Calitatea înaltă a produselor a fost confirmată nu numai de sportivii profesioniști, ci și de Comitetul antidoping al Republicii Cehe.

Valoare nutrițională  2 comprimate

Valoare energetică 127 kJ / 30 kcal

Grăsimi  0 g

Carbohidrați  5,1 g

- din care zaharuri  0 g

Proteine 1 g

Sare 1 g

Vitamina C   80 mg = 100% *

Tiamina (B1)   1,1 mg = 100% *

Vitamina B6   1,4 mg = 100% *

Calciu   300 mg = 38% *

Magneziu   60 mg = 16% *

L-alanină   1000 mg


Compoziţie; sorbitol, acid citric regulator al acidității, bicarbonat de sodiu, L-alanină, carbonat de calciu, gluconat de potasiu, citrat de magneziu, aromă, polietilen glicol anti-aglomerare, clorură de sodiu, acid L-ascorbic, îndulcitor sucraloză și acesulfam K, concentrat de șofrănel, piridoxină clorhidrat, clorhidrat de tiamină.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți