- 8%
2. Vitamine Nutrend Multicomplex 60 caps
În stoc :
Compară
392 lei
427 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Combinație echilibrată de vitamine, minerale și extracte active pentru vitalitate mai înaltă.
MULTICOMPLEX COMPRESSED CAPS este conceput pentru a spori imunitatea, stimulează performanța fizică și mentală. Un pachet practic pentru 30 de zile conține două tipuri de capsule-multiminerale ce se administrează înainte de culcare și multivitamine după mic dejun. Acest complex de ingrediente active va asigură cu tot ce aveți nevoie pentru o viață sănătoasă în formă de capsule de gelatină pentru o asimilare mai bună.


MULTICOMPLEX COMPRESSED CAPS conține 12 vitamine și un complex VITALITY — ce conține extracte vegetale active și colostru biologic activ. MULTIMINERAL include 6 minerale importante, dintre care unele sunt în formă chelată ce înseamnă asimilare completă.


Recomandat pentru:
- îmbunătățirea sistemului imunitar
- îmbunătățirea performanței fizice și mentale
- îmbunătățirea sistemului digestiv
- stabilizarea psihoemoțională
- îmbunătățirea recuperării în perioada antrenamentelor cu intensitate înaltă

Se recomandată; multivitamine 1 capsulă dimineața după micul dejun, multimineral 1 capsulă seara înainte de culcare.


Producător NUTREND Cehia


Informații nutriționale capsulă albă MULTIVITAMIN:

Vitamina C    290 mg = 363% *

Niacină (vitamina B3)  32 mg = 200% *

Vitamina E    24 mg = 200% *

Acid pantotenic (vitamina B5)  12 mg = 200% *

Vitamina B6  10 mg = 714% *

Tiamină (vitamina B1)  10 mg = 909% *

Riboflavină (vitamina B2)  10 mg = 714% *

Vitamina A   1.000 μg = 125% *

Vitamina D  10 μg = 200% *

Acid folic   400 μg = 200% *

Biotină    100 μg = 200% *

Vitamina B12    25 μg = 1.000% *

Colostru    400 mg

Extract de ceai verde  100 mg

acid α-lipoic   10 mg

Extract de piper negru   1 mg

Informații nutriționale capsula albastră MULTIMINERAL:

Magneziu  150 mg = 40% *

Calciu  100 mg = 12,5% *

Zinc  10 mg = 100% *

Fier  3 mg = 21% *

Crom  80 μg = 200% *

Seleniu  75 μg = 136% *

* consum zilnic


Ingrediente MULITIVITAMIN; colostru (minim 30% imunoglobuline), acid L-ascorbic (vitamina C), capsulă de gelatină (gelatină, coloranți: dioxid de titan, E 172), extract de ceai verde (50% polifenoli, 8% cofeină), acetat de DL-α-tocoferil (vitamina E), nicotinamidă (vitamina B3), agent de încărcare stearat de magneziu, D-pantotenat de calciu (vitamina B5), clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), clorhidrat de tiamină (vitamina B1), riboflavină (vitamina B2), acid α-lipoic, palmitat de retinil (vitamina A, conține gelatină de pește), agent anti-aglomerare dioxid de siliciu, colecalciferol (vitamina D), extract de piper negru (95% piperină) -Bioperin®, acid folic (vitamina B9), D-biotină (vitamina H), cianocobalamină (vitamina B12).


Ingrediente MULTIMINERAL: bisglicinat de calciu, bisglicinat de magneziu, carbonat de magneziu, capsulă de gelatină (gelatină, coloranți: dioxid de titan, E 132), carbonat de calciu, oxid de magneziu, lactat de crom, L-OptiZinc ® (mono-L-metionină sulfat de zinc.), stearat de magneziu de umplutură, seleniu legat organic din drojdie, bisglicinat feros, agent anti-aglomerare dioxid de siliciu. L-OptiZinc® este o marcă înregistrată a InterHealth N.I.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Clienții noștri mulțumiți