SALE
3. Proteine BLW01 BLUE LAB WHEY 908G usnp
În stoc :
Compară
1 129 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii


BLUE LAB WHEY PROTEIN –cocktail proteic uimitor de delicios și eficient, constă dintr-un amestec de proteine cu diferite rate de absorbție. Vă permite să construiți și să mențineți masa musculară de o calitate excelentă.

Formula proteică constă din cel mai eficient amestec din acest moment: 

  • concentrat
  • izolat
  • hidrolizat de proteine din zer. 

Consumul lor oferă alimentație proteică a mușchilor timp de cel puțin 2 ore.

BLUE LAB WHEY PROTEIN este unicul produs de pe piața europeană creat în uniunea științei moderne și a dorințelor consumatorului. Acest produs a încorporat dorințele a sute de cumpărători din grupul de control care au participat la îmbunătățirea produsului! Și produsul s-a primit cu adevărat perfect!

Este important!

  • Gust deosebit
  • Amestec excelent chiar și în apă rece sau lapte,
  • Zahăr minim
  • Pentru oameni cu intoleranță la lactoză, a fost adăugată enzima digestivă ToleraseTM, ceea ce înseamnă că produsul nu provoacă disconfort în intestin.

BLUE LAB WHEY PROTEIN este atât de delicios încât poate fi consumat ca desert

Din el, se primește cea mai delicată înghețată proteică.

Toate variațiile de aromă ale produsului (căpșuni, caramel de ciocolată, vanilie, ciocolată, smoothie tropical, zmeură, nutella, ciocolată caramel, banană) sunt fabricate din componente naturale.

Încercați BLUE LAB WHEY PROTEIN de orice gust și veți vedea că este cea mai delicioasă proteină pe care ați gustat-o vreodată!

BLUE LAB WHEY PROTEIN – se potrivește perfect pentru corectarea nutriției a sportivilor
și ajută la formarea masei musculare uscate.

O porție conține 26 de g de proteină, 5800 mg de aminoacizi BCAA și doar 1,6 g de zahăr,ce face acest lucru perfect pentru întreținerea  masei musculare.

PRODUSUL ESTE DESTINAT:

  • menținerea și creșteria masei musculare
  • recuperare după antrenament
  • reduce oboseala

DOZA RECOMANDATĂ: Se amesteca 1 măsură în 150-200 ml apă. Serviți în timpul zilei, înainte sau după antrenament.

AMBALARE: 908 g

AROME: ciocolată, căpșuni, vanilie

PRODUCĂTOR: USN, Anglia


Valoare energetică 34 g:

Energie  131 kcal

Proteină 26 g

Carbohidrați, din care zahăr (lactoză) 2,2 g 1,6 g

Grăsimi 1,9 g

Din care saturați 1,3 g

Sare 0,4 g

Potasiu 121 mg

Calciu 154 mg

Fosfor 60 mg

Magneziu 11 mg

Ingrediente; аmestec de proteine [izolat de proteine din zer (lapte), hidrolizat de proteine din zer (lapte), concentrat de proteine din zer (lapte)], inulină, arome, stabilizatori (guma de guar și guma de xantan), clorură de sodiu, îndulcitor (sucraloză), Tolerase L (lactază stabilă la pH).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți