Whey Protein Blend 1kg
Cod : 29143
În stoc :
Compară
Producator : POWER PRO
554 lei
738 lei

Alegeți un criteriu :

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Whey Protein - proteină de la compania Power Pro fabricat din trei surse de proteină din zer de lapte (concentrat, izolat și hidrolizat proteic din zer).
Whey Protein -  este proteină obținută din zer dulce obținut după coagularea și strecurarea laptelui în timpul producerei de brânzeturi tari. Proteina din zer se obține prin ultrafiltrare, prin această metodă tehnologică se elimină apa, lactoza, grăsimile.
Proteina din zer suprimă în mod eficient catabolismul, activează factorii de creștere a celulelor musculare, asigură mușchilor scheletici cu material de construcție, ceea ce duce la creștere masei  musculare accelerate. Proteina din zer accelerează, de asemenea, recuperarea între antrenamente și ca urmare creșterea masei musculare, forței și rezistenței. Whey Protein se dizolvă rapid, se diluează ușor în apă sau lapte.
Whey Protein vă va ajuta să rezistați cele mai drastice diete, datorită aromei sale și consistenței. Proteina se dizolvă complet, transformând orice lichid într-un cocktail incredibil de gustos și sănătos.
Eficiența Power Pro Whey Protein
Complex de aminoacizi - conține 20 de aminoacizi care joacă un rol important în construirea celulelor, recuperarea musculară după antrenamente și normalizază metabolismului.
Lecitina - una dintre cele mai importante componente ale metabolismului grăsimilorși tuturor celulelor din corpul uman, asigură nutriție pentru sistemul nervos și transportă substanțele nutritive către celule.
Acidul ursolic - este un substanță biologic activ care ajută la reducerea pierderii musculare, îmbunătățește creșterea musculară și menține nivelurile normale de zahăr și colesterol din sânge.
Semințe de in - sunt principala sursă de fibre și acizi grași omega-3, care sunt numiți elixirul natural al tinereții. Omega-3 - ajută la reducerea nivelului de colesterol din sânge, la îmbunătățirea proceselor metabolice din organism, reglează metabolismul grăsimilor, ajută la eliminarea toxinelor și normalizează tensiunea arterială.
Seleniu - este un antioxidant care activează mecanismele de apărare ale organismului. Joacă un rol important în funcționarea sistemului imunitar.
Zinc - este un micronutrient important, în special pentru persoanele care fac activitate sportivă. Pe lângă funcțiile sale principale, ajută la curățarea sângelui de acumularea acidului lactic, protejează sistemul imunitar.
Whey Protein este recomandat pentru;
- Creșterea musculară, rezistență și forță.
- Accelerarea procesului de recuperare a corpului după antrenament.
- Prevenirea îmbătrânirii și atrofiei musculare.
- Îmbunătățirea sistemului imunitar.
- Reducerea nivelului de colesterol din sânge.

Mod de administrare: Porția 3 linguri mari (30 g) se dezolvă la 200 — 300 ml apă, în zilele de antrenament se administrează de 3 ori pe zi, cu 15-20 minute după antrenament și între mesele principale. În zile fără antrenament: de 2 ori pe zi între mesele principale.

Descriere brand

Marcă ucraineană de calitate europeană!
Power Pro producător ucrainean de nutriție sportivă tânăr și în curs de dezvoltare. Compania a început să producă produse dietetice pentru sportivi în 2012 sub licența companiei olandeze cu același nume. Marca oferă o gamă largă de suplimente sportive: geinere, proteine, aminoacizi, batoane proteice și multe altele.

În perioadă scurtă de timp, marca a devenit incredibil de populară, în primul rând datorită combinației reușite de suplimente de înaltă calitate și preț accesibil. Consumatorii lasă recenzii pozitive despre Power Pro, deoarece politica de prețuri și strategiile de marketing permit fiecărui sportiv să cumpere produse din orice regiune a Ucrainei. Compania a realizat toate acestea datorită unei abordări speciale a fabricării suplimentelor sportive.

Calitate
Managementul Power Pro se preocupă în primul rând de sănătatea persoanelor care administrează suplimentele de la Power Pro. Compania folosește materii prime de cea mai înaltă calitate de la producători europeni. Toți acești producători dețin certificate GMP internațional. Produsele finale în afară de calitate înaltă conțin și o componență bine echilibrată ce corespunde celor mai noi tehnologii. Cei mai buni specialiști din țările-producătorilor de materii prime lucrează în domeniul noilor formule inovatoare. Calitatea produselor a mărcii interne nu cedează calității omologilor săi, dar este la un preț mai accesibil.

Tehnologii inovatoare
Pentru a crea produse, se folosesc tehnologii inovatoare de producție, pentru a păstra valoarea materii prime. Acest lucru se realizează prin utilizarea unor echipamente speciale care împiedică ingredientele să intre în contact cu mediul.Ambalaj rezistent
Materialul de ambalare este important pentru siguranța suplimentelor. Producătorul folosește ambalaje speciale pe bază de folie de aluminiu care sunt acoperite cu mai multe straturi de materiale polimerice deasupra. Un astfel de ambalaj este extrem de durabil, ceea ce împiedică pătrunderea umedității și protejază înpotriva razelor solare și, astfel, extinde durata de valabilitate a suplimentelor.

Power Pro a avut grijă de toate punctele ce privește calitate produselor, acest lucru aduce beneficii nu numai clientului, ci și producătorului însuși. Ca recompensă, primește recenzii pozitive de la clienții obișnuiți și de la cei care au încercat acest brand pentru prima dată. Dorințele binevoitoare adresate companiei sunt cele care îi inspiră pe angajați să lucreze în beneficiul consumatorilor!

Detalii

Informații nutriționale la 100 g produs:
Valoarea energetică - 1300 kJ (kJ) / 308 kcal (kcal):
Grăsimi - 0 g;
Carbohidrați - 4,5 g;
Proteine - 72 g.


Ingrediente: proteine din zer 72% (concentrat, izolat și hidrolizat de proteine din zer), lecitină - 0,2%, arome, îndulcitor - sucraloză, acid ursolic - 0,025%, pudră de semințe de in - 0,005%, seleniu - 0,000015% , zinc - 0,004%, pudră de cacao.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți