Low-protein gainer, flavor "Coconut Milk", 1kg
Cod : 29151
În stoc :
Compară
Producator : POWER PRO
345 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Amestec echilibrat de carbohidrați și proteine pentru creșterea musculară, recuperare mai rapidă și performanță în sport. Gainer este utilizat atât de sportivi profesioniști (culturisti și powerlifters), cât și de oameni obișnuiți care doresc să crească în greutatea corporală prin creșterea musculară accelerată.
Proteina din geiner conține trei surse de proteină din zer (concentrat, izolat și hidrolizat proteic) ce înseamă asimilare în scurt timp și spectru complect de aminoacizi.
Carbohidrații sunt în formă de polizaharide (maltodextrină, fructoză), care saturează organismul cu energie pentru o lungă perioadă de timp, accelerând recuperarea și stimulând factorii de creștere.
Ingrediente suplimentare; creatina - promovează și mărește parametrii de forță, ceea ce duce la progresia musculară accelerată, deoarece sportivul se va antrena cu greutăți mai mari.

Low-protein gainer conține un complex de vitamine de la producătorul elvețian DSM Nutritional Products Europe LTD, vitamine sunt mediatore în toate procesele din organism mai ales pentru formarea de energie și creșterea musculară.
Low-protein gainer poate fi amestecat cu apă sau lapte - în ambele versiuni va fi plăcut la gust.
Se recomandă: pentru optimizarea raționului zilnic în perioada activității fizice intense, ca sursă suplimentară de carbohidrați, aminoacizi esențiali, creatină și vitamine.
Mod de administrare: Se amestecă 2 linguri mari cu vîrf la 200-300 ml de apă sau lapte.
Se administrează: în zilele de antrenament, de 2 ori pe zi între mese, adăugător după sport peste 15-20 de minute;

Descriere brand

Marcă ucraineană de calitate europeană!
Power Pro producător ucrainean de nutriție sportivă tânăr și în curs de dezvoltare. Compania a început să producă produse dietetice pentru sportivi în 2012 sub licența companiei olandeze cu același nume. Marca oferă o gamă largă de suplimente sportive: geinere, proteine, aminoacizi, batoane proteice și multe altele.

În perioadă scurtă de timp, marca a devenit incredibil de populară, în primul rând datorită combinației reușite de suplimente de înaltă calitate și preț accesibil. Consumatorii lasă recenzii pozitive despre Power Pro, deoarece politica de prețuri și strategiile de marketing permit fiecărui sportiv să cumpere produse din orice regiune a Ucrainei. Compania a realizat toate acestea datorită unei abordări speciale a fabricării suplimentelor sportive.

Calitate
Managementul Power Pro se preocupă în primul rând de sănătatea persoanelor care administrează suplimentele de la Power Pro. Compania folosește materii prime de cea mai înaltă calitate de la producători europeni. Toți acești producători dețin certificate GMP internațional. Produsele finale în afară de calitate înaltă conțin și o componență bine echilibrată ce corespunde celor mai noi tehnologii. Cei mai buni specialiști din țările-producătorilor de materii prime lucrează în domeniul noilor formule inovatoare. Calitatea produselor a mărcii interne nu cedează calității omologilor săi, dar este la un preț mai accesibil.

Tehnologii inovatoare
Pentru a crea produse, se folosesc tehnologii inovatoare de producție, pentru a păstra valoarea materii prime. Acest lucru se realizează prin utilizarea unor echipamente speciale care împiedică ingredientele să intre în contact cu mediul.Ambalaj rezistent
Materialul de ambalare este important pentru siguranța suplimentelor. Producătorul folosește ambalaje speciale pe bază de folie de aluminiu care sunt acoperite cu mai multe straturi de materiale polimerice deasupra. Un astfel de ambalaj este extrem de durabil, ceea ce împiedică pătrunderea umedității și protejază înpotriva razelor solare și, astfel, extinde durata de valabilitate a suplimentelor.

Power Pro a avut grijă de toate punctele ce privește calitate produselor, acest lucru aduce beneficii nu numai clientului, ci și producătorului însuși. Ca recompensă, primește recenzii pozitive de la clienții obișnuiți și de la cei care au încercat acest brand pentru prima dată. Dorințele binevoitoare adresate companiei sunt cele care îi inspiră pe angajați să lucreze în beneficiul consumatorilor!

Detalii


Informații nutriționale 100 g produs:
Valoarea energetică - 1656 kJ (kJ) / 389 kcal (kcal):
Grăsime - 0 g (g);
Carbohidrați - 87,4 g (g);
Proteine - 10 g (g).

Ingrediente: maltodextrină, proteine din zer (concentrat, izolat și hidrolizat de proteine din zer) - 10%, creatină - 2,5%, fructoză, aromă de lapte de cocos, îndulcitor - sucraloză, complex vitaminic (vitamina C, vitamina PP, vitamina E, vitamina B5, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, acid folic (vitamina B9), biotină (vitamina B7), vitamina B12).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
SALE
478 lei
Cumpără 1 click
NEW
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți