Low-protein gainer, flavor "Coconut Milk", 1kg
Cod : 29151
În stoc :
Compară
Producator : POWER PRO
269 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Amestec echilibrat de carbohidrați și proteine pentru creșterea musculară, recuperare mai rapidă și performanță în sport. Gainer este utilizat atât de sportivi profesioniști (culturisti și powerlifters), cât și de oameni obișnuiți care doresc să crească în greutatea corporală prin creșterea musculară accelerată.
Proteina din geiner conține trei surse de proteină din zer (concentrat, izolat și hidrolizat proteic) ce înseamă asimilare în scurt timp și spectru complect de aminoacizi.
Carbohidrații sunt în formă de polizaharide (maltodextrină, fructoză), care saturează organismul cu energie pentru o lungă perioadă de timp, accelerând recuperarea și stimulând factorii de creștere.
Ingrediente suplimentare; creatina - promovează și mărește parametrii de forță, ceea ce duce la progresia musculară accelerată, deoarece sportivul se va antrena cu greutăți mai mari.

Low-protein gainer conține un complex de vitamine de la producătorul elvețian DSM Nutritional Products Europe LTD, vitamine sunt mediatore în toate procesele din organism mai ales pentru formarea de energie și creșterea musculară.
Low-protein gainer poate fi amestecat cu apă sau lapte - în ambele versiuni va fi plăcut la gust.
Se recomandă: pentru optimizarea raționului zilnic în perioada activității fizice intense, ca sursă suplimentară de carbohidrați, aminoacizi esențiali, creatină și vitamine.
Mod de administrare: Se amestecă 2 linguri mari cu vîrf la 200-300 ml de apă sau lapte.
Se administrează: în zilele de antrenament, de 2 ori pe zi între mese, adăugător după sport peste 15-20 de minute;


Informații nutriționale 100 g produs:
Valoarea energetică - 1656 kJ (kJ) / 389 kcal (kcal):
Grăsime - 0 g (g);
Carbohidrați - 87,4 g (g);
Proteine - 10 g (g).

Ingrediente: maltodextrină, proteine din zer (concentrat, izolat și hidrolizat de proteine din zer) - 10%, creatină - 2,5%, fructoză, aromă de lapte de cocos, îndulcitor - sucraloză, complex vitaminic (vitamina C, vitamina PP, vitamina E, vitamina B5, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, acid folic (vitamina B9), biotină (vitamina B7), vitamina B12).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
520 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
520 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
520 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 12%
593 lei
520 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
984 lei
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
SALE
478 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
520 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți