Carnitine Energy, flavor "Strawberry", 25ml
Cod : 29153
În stoc :
Compară
Producator : POWER PRO
28 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Carnitine Energy cu aromă de căpșuni - formulă pentru frumusețe și grație. Carnitina îmbunătățește metabolismul și acționează ca un arzător de grăsimi. De asemenea, băutura favorizează detoxifierea, previne formarea acidului lactic în mușchi, crește rezistența și va energizaza în timpul efortului. L-carnitin crește rezistența organismului la stres și capacitatea de adaptare la situații stresante. Substanța scade nivelul colesterolului din sânge, prevenind astfel îngustarea sistemului vascular. CARNITINA  ajută pe iubitorii de fitnes să rămână în totdeauna într-o formă bună.

Carnitine Energy conține substanțe eficiente;

L-carnitină 3000 mg. L-carnitina este o substanță naturală și este asemănătoare cu vitaminele grupei B, îndeplinește o serie de funcții importante în organism, este transportul acizilor grași către mitocondriile mușchilor unde în timpul exercițiilor aerobe sunt folosite ca sursă de energie.

Taurină 1000 mg. Taurina influențează asupra sistemul nervos stimulându-l pentru a crește viteza de transmitere a impulsurilor nervoase. Drept urmare, reacția, coordonarea și atenția sunt îmbunătățite. În plus, există o creștere de energie, deoarece taurina ajută la transportarea carbohidraților către mușchi – ce micșorează epuezarea musculară iar antrenamentul devine mai eficient.

Cofeina 37 mg. Cofeina crește și îmbunătățește concentrația și contracțiele musculare, ce este un avantaj în multe sporturi. Acest lucru înseamnăantrenament mai intensiv și mai îndelungat, fără senzație de oboseală. De asemenea, cofeina crește metabolismul grăsimilor, ceea ce duce la accelerarea arderii grăsimilor ca sursă de energie.

Витамины; B5, В6, и B7. Vitaminele grupei B din acest produs sunt implicate pentru a reduce oboseala și producerea de energie.

Se recomandă; administraț una porție 25 ml înainte de sport.

Valoarea nutrițională 25 ml;
Valoare energetică: 21 kJ /
Glucide - 1,25 g;
Proteine - 0 g;
Grăsimi - 0 g;
Carnitină (L-carnitină tartrat) 3000 mg
Taurină - 1000 mg
Cofeină - 37 mg

Ingrediente: apă potabilă, carnitină (tartrat de L-carnitină) - 12 g / 100g, taurină - 4 g / 100g, cofeină - 150 mg / 100g, vitamina B5 (acid pantotenic) - 12 mg / 100g, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină) - 4 mg / 100g, regulatori de aciditate (E 330, E 331), vitamina B7 (biotină) - 300 μg / 100g, îndulcitori (E 954, E 950), aromă de căpșuni, culoare (E 150d), conservant (E 211) .

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
39 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți