“CARNITINE 5000”, FLAVOR "WATERMELON", 0,5KG
Cod : 29152
În stoc :
Compară
Producator : POWER PRO
428 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Formula Carnitine 5000 este o combinație echilibrată de L-carnitină, aminoacizi esențiali BCAA, vitamine, minerale și energizante. Aceste ingrediente contribuie la reducerea grăsimii subcutanate, înbunătățește concentrația și rezistența.
L-Carnitina este un aminoacid natural care accelerează oxidarea grăsimilor, transportând acizi grași în celulele musculare pentru energie. În plus, acest aminoacid are un efect pozitiv asupra creșterii rezistenței și inhibă formarea acidului lactic în mușchi.

BCAAComplex de aminoacizi esențiali (leucină, valină, izoleucină) acești aminoacizi sunt implicați în producția de energie, reduce oboseala și senzația de sarcină ridicată în timpul exercițiilor fizice. În timpul perioadei de antrenamente intense, în special cînd doriți să pierdeți din  grăsimea subcutonată, organismul are nevoie de sprijin suplimentar. Un rol important aici joacă nu numai raționul zilnic corect, ci și suplimentare cu aminoacizi pentru a nivela stresul asupra organismului. BCAA - va ajuta să vă antrenați mai din greu și să vă recuperați mai rapid după antrenamente.
Efectul de ardere a grăsimilor este îmbunătățit de un complex energetic care conține guarana, taurină și cofeină, cu un efect termogenic. Complexul energetic mărește cheltuielile de calorii în timpul zilei și nu numai în timpul exercițiilor fizice.
Compoziția include un complex de vitamine de la producătorul elvețian DSM Nutritional Products, adăugător conține magneziu și substanțe vegetale. Datorită acestor ingrediente naturale, toate componentele sunt ușor asimilate, drept urmare funcționarea sistemului imunitar și cardiovascular se îmbunătățește, se reglează tensiunea arterială, rezistența la antrenamente este la un nivel mai înalt.

Se recomandă;porția 3 lingurițe (15 g) la 500 ml de apă, în timpul antrenamentului.

Valoare nutrițională la 100 g produs

Valoarea energetică la 100 g 300 kcal / 1256 kJ

Proteine - 0,2 g

Grăsimi - 0 g

Carbohidrați - 5,0 g

Aminoacizi - 70 g

Ingrediente: leucină - 25%, valină - 12,5%, izoleucină - 12,0%, carnitină - 12%, glicină - 10%, taurină - 10%, cofeină - 0,5%, vinpocetină - 0,5%, extract periwinkle uscat - 0,5%, uscat extract de ginseng - 0,3%, extract de salcie uscată - 0,2%, citrat de magneziu - 0,2%, carbonat de magneziu bazic (magnezie) - 0,2%, complex vitaminic (vitamina C, vitamina PP, vitamina E, vitamina B5, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, acid folic (vitamina B9), biotină (vitamina B7), vitamina B12), citrat de zinc - 0,000004g / 100g, regulatori de aciditate: acid citric - (E330), bicarbonat de sodiu - (E500), aromă alimentară identică cu cea naturală „Pepene verde”, îndulcitor sucraloză (E955), colorant natural.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
475 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
507 lei
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
536 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți