“CARNITINE 5000”, FLAVOR "WATERMELON", 0,5KG
Cod : 29152
În stoc :
Compară
Producator : POWER PRO
504 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Formula Carnitine 5000 este o combinație echilibrată de L-carnitină, aminoacizi esențiali BCAA, vitamine, minerale și energizante. Aceste ingrediente contribuie la reducerea grăsimii subcutanate, înbunătățește concentrația și rezistența.
L-Carnitina este un aminoacid natural care accelerează oxidarea grăsimilor, transportând acizi grași în celulele musculare pentru energie. În plus, acest aminoacid are un efect pozitiv asupra creșterii rezistenței și inhibă formarea acidului lactic în mușchi.

BCAAComplex de aminoacizi esențiali (leucină, valină, izoleucină) acești aminoacizi sunt implicați în producția de energie, reduce oboseala și senzația de sarcină ridicată în timpul exercițiilor fizice. În timpul perioadei de antrenamente intense, în special cînd doriți să pierdeți din  grăsimea subcutonată, organismul are nevoie de sprijin suplimentar. Un rol important aici joacă nu numai raționul zilnic corect, ci și suplimentare cu aminoacizi pentru a nivela stresul asupra organismului. BCAA - va ajuta să vă antrenați mai din greu și să vă recuperați mai rapid după antrenamente.
Efectul de ardere a grăsimilor este îmbunătățit de un complex energetic care conține guarana, taurină și cofeină, cu un efect termogenic. Complexul energetic mărește cheltuielile de calorii în timpul zilei și nu numai în timpul exercițiilor fizice.
Compoziția include un complex de vitamine de la producătorul elvețian DSM Nutritional Products, adăugător conține magneziu și substanțe vegetale. Datorită acestor ingrediente naturale, toate componentele sunt ușor asimilate, drept urmare funcționarea sistemului imunitar și cardiovascular se îmbunătățește, se reglează tensiunea arterială, rezistența la antrenamente este la un nivel mai înalt.

Se recomandă;porția 3 lingurițe (15 g) la 500 ml de apă, în timpul antrenamentului.

Descriere brand

Marcă ucraineană de calitate europeană!
Power Pro producător ucrainean de nutriție sportivă tânăr și în curs de dezvoltare. Compania a început să producă produse dietetice pentru sportivi în 2012 sub licența companiei olandeze cu același nume. Marca oferă o gamă largă de suplimente sportive: geinere, proteine, aminoacizi, batoane proteice și multe altele.

În perioadă scurtă de timp, marca a devenit incredibil de populară, în primul rând datorită combinației reușite de suplimente de înaltă calitate și preț accesibil. Consumatorii lasă recenzii pozitive despre Power Pro, deoarece politica de prețuri și strategiile de marketing permit fiecărui sportiv să cumpere produse din orice regiune a Ucrainei. Compania a realizat toate acestea datorită unei abordări speciale a fabricării suplimentelor sportive.

Calitate
Managementul Power Pro se preocupă în primul rând de sănătatea persoanelor care administrează suplimentele de la Power Pro. Compania folosește materii prime de cea mai înaltă calitate de la producători europeni. Toți acești producători dețin certificate GMP internațional. Produsele finale în afară de calitate înaltă conțin și o componență bine echilibrată ce corespunde celor mai noi tehnologii. Cei mai buni specialiști din țările-producătorilor de materii prime lucrează în domeniul noilor formule inovatoare. Calitatea produselor a mărcii interne nu cedează calității omologilor săi, dar este la un preț mai accesibil.

Tehnologii inovatoare
Pentru a crea produse, se folosesc tehnologii inovatoare de producție, pentru a păstra valoarea materii prime. Acest lucru se realizează prin utilizarea unor echipamente speciale care împiedică ingredientele să intre în contact cu mediul.Ambalaj rezistent
Materialul de ambalare este important pentru siguranța suplimentelor. Producătorul folosește ambalaje speciale pe bază de folie de aluminiu care sunt acoperite cu mai multe straturi de materiale polimerice deasupra. Un astfel de ambalaj este extrem de durabil, ceea ce împiedică pătrunderea umedității și protejază înpotriva razelor solare și, astfel, extinde durata de valabilitate a suplimentelor.

Power Pro a avut grijă de toate punctele ce privește calitate produselor, acest lucru aduce beneficii nu numai clientului, ci și producătorului însuși. Ca recompensă, primește recenzii pozitive de la clienții obișnuiți și de la cei care au încercat acest brand pentru prima dată. Dorințele binevoitoare adresate companiei sunt cele care îi inspiră pe angajați să lucreze în beneficiul consumatorilor!

Detalii

Valoare nutrițională la 100 g produs

Valoarea energetică la 100 g 300 kcal / 1256 kJ

Proteine - 0,2 g

Grăsimi - 0 g

Carbohidrați - 5,0 g

Aminoacizi - 70 g

Ingrediente: leucină - 25%, valină - 12,5%, izoleucină - 12,0%, carnitină - 12%, glicină - 10%, taurină - 10%, cofeină - 0,5%, vinpocetină - 0,5%, extract periwinkle uscat - 0,5%, uscat extract de ginseng - 0,3%, extract de salcie uscată - 0,2%, citrat de magneziu - 0,2%, carbonat de magneziu bazic (magnezie) - 0,2%, complex vitaminic (vitamina C, vitamina PP, vitamina E, vitamina B5, vitamina B6, vitamina B2, vitamina B1, acid folic (vitamina B9), biotină (vitamina B7), vitamina B12), citrat de zinc - 0,000004g / 100g, regulatori de aciditate: acid citric - (E330), bicarbonat de sodiu - (E500), aromă alimentară identică cu cea naturală „Pepene verde”, îndulcitor sucraloză (E955), colorant natural.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
507 lei
Cumpără 1 click
Producator : Z-konzept
536 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
475 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți