- 15%
cumpără L-CARNITINE 100000 NT 1000 ml în Chișinău
cumpără L-CARNITINE 100000 NT 1000 ml în Chișinău
cumpără L-CARNITINE 100000 NT 1000 ml în Chișinău
L-CARNITINE 100000 NT 1000 ml
Cod : 12/23-45
În stoc :
Compară
569 lei
669 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii


L-Carnitina este un derivat de aminoacid pentru o vitalitate mai înaltă! 


La ce ajută l-carnitina?


Principala sa funcție este transportul de grăsimi în mușchi pentru producerea de energie atunci când facem antrenament. Energie veți obține imediat, acest fapt este un plus a carnitinei!  Datorită acestei proprietăți, corpul primește rezistență suplimentară, concentrație mintală și energie. Iar rezervele de grăsime se topesc ca zăpada în saună. Și toate acestea fără stimulanți și fără cofeină, ce înseamnă nu este afectat sistemul nervos, insomnie și fără iritabilitate! 


Carnitina este un arzător de grăsimi — care sunt capacitățile sale?


Corectarea formei și arderea grăsimilor și nu numai.

Sute de studii au arătat că L-carnitina:


Îmbunătățește memoria și capacitatea mentală

Participă la vindecarea rănilor

Sprijină sistemul cardiovascular

Promovează sănătatea pielii

Și asta nu este limita capacităților carnitinei.


Compania Nutrend folosește pentru producerea L-Carnitine 100000 carnitina Carnipure ™ Lonza - mărcă elvețienă, calitate cea mai înaltă din lume. Nu există nici o exagerare în această afirmație, Carnipure ™ este considerată cea mai curată și cea mai eficientă din categoria sa din lume. L-Carnitina 10000 Nutrend este îmbogățită cu vitamine B5 și B6, care stimulează semnificativ proceselor metabolice, contribuind la reducerea greutății și producerea de energie. Produsul nu conține zahăr. 


Cum să administrează L-Carnitină ?
L-Carnitina în formă lichidă este asimilată rapid și se administrează înainte de antrenament.


DOZĂ RECOMANDATĂ: Porția 10 ml sub formă pură sau dezolvată în apă. Serviți o porție dimineața pe stomacul gol și înainte de antrenament cu 30 de minute.

AMBALARE: 1000 ml

AROMEOrange, Lemon, Cherry

PRODUCĂTORNutrend, Republica Cehă

Valoare nutrițională 10 ml

Valoare energetică 12 kJ / 3 kcal

Grăsimi 0 g

Carbohidrați 0 g

Proteine 0,5 g

Sare 0 g

L-carnitină 1000 mg

Vitamina B5 6 mg = 100% *

Vitamina B6 1,4 mg = 100% *

Ingrediente; apă, L - carnitină, regulatori de aciditate acid citric și acid malic, emulsie de lămâie (aromă, colorant E-104 - poate avea un efect advers asupra activității și atenției copiilor), sorbat de potasiu conservant, pantotenat de D-calciu (vitamina B5), benzoat de sodiu conservant, îndulcitori acesulfam K și sucraloză, clorhidrat de piridoxină (vitamina B6), îndulcitor steviol - glicozide.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți