Protein Mix 1kg
Cod : 12345
În stoc :
Compară
Producator : POWER PRO
455 lei

Alegeți un criteriu :

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Mix proteic, conține o compoziție echilibrată de proteine din diferite surse; proteină din zer de lapte, proteine din lapte (cazeină) și hidrolizat de colagen. Mix proteic cu absorbție diferită, se are în vedere perioada de asimilare în timp. Protein Mix conține profil complet de aminoacizi care conține toți aminoacizii esențiali.
Mix proteic se recomandă ca supliment proteic adăugător în regimul alimentar zilnic. Contribuie la creșterea masei musculare și la creșterea caracteristicilor de forță, îmbunătățește eficacitatea antrenamentului și mai este recomandat în perioadele de slăbit ca înlocțiitor a unei mese.
Proteina din zer. - Proteina din zer în acest produs este din trei surse pure de proteină; concentrat, izolat și hidrolizat — ce se diferă între ele prin viteza de asimilare.
Proteina din zer, pe lângă faptul că oferă mușchilor material de construcție, activează sinteza hipertrofiei fibrelor musculare, conține aminoacizi esențiali în cantitate ridicată ce sporește recuperare țăsutului muscular după antrenament.
Cazeina. Conform studiilor, cazeină asigură asimilare prelungită pînă 6-8 ore, suprima pofta de mâncare în comparație cu proteina din zer, cazeina este absorbite 4-6 g / oră și reduce rata de absorbție a altor proteine, ceea ce vă permite să furnizați mușchilor materiale de construcție pentru o perioadă lungă de timp.
Datorită acțiunii sale prelungite, cazeină este optimă pentru menținerea mușchilor pe tot parcursul zilei.
Lecitina. Acest produs conține lecitină din soia (0,2%). Lecitina este o substanță organică care formează spațiul intercelular necesar pentru funcționarea sistemului nervos a celulelor creierului și a ficatului. Se adaugă în proteină ca un emulgator natural, care accelerează dizolvarea produsului și reduce spumarea.
Hidrolizat de colagen. Principala proteină structurală din care sunt formate țesuturile cartilajului, ligamentele, articulațiile, țăsutul osos și pielea. Este benefic pentru atenuarea problemelor articulare, riscului de uzură a articulațiilor, fie în sport sau excesul de greutate, dar de asemenea și persoanelor cu mobilitate redusă sau oboseală articulară.
Recomandat pentru;
- recuperare după antrenament;
- creșterea masei musculare;
- scăderea catabolismului muscular;
- prevenirea îmbătrânirii și a atrofiei musculare;
- îmbunătățirea digestiei și suprimarea foametei;
- scăderea nivelului de colesterol din sânge;


Mod de administrare: 3 linguri (30 g) se amestică în 300 ml de apă sau lapte. În zile de antrenament: se administrează de 3 ori pe zi, după antrenament timp de 15-20 de minute, între mese, sau ca înlocuitor a unei mese - în zile fără antrenament: de 2 ori pe zi.

Informații nutriționale la 100 g (g) de produs:
Valoarea energetică - 1486 kJ (kJ) / 355 kcal (kcal):
Grăsime - 0,2 g (g);
Carbohidrați - 10,4 g (g);
Proteine - 78 g (g).

Ingrediente: amestec de proteine 78%(proteine din zer (concentrat, izolat și hidrolizat), hidrolizat de colagen, cazeină (proteină din lapte), lecitină - 0,2%, aroma, regulator de aciditate - acid citric (E330), îndulcitor - sucraloză (E955), acid ursolic - 0,25%, complex de vitamine (vitamina C - 18%, vitamina PP - 5,4%, vitamina E - 3%, vitamina B₅ - 1,8% , vitamina B₆ - 0,6%, vitamina B₂ - 0,48%, vitamina B₁ - 0,42%, acid folic (vitamina B₉) - 60%, biotină (vitamina B₇) - 45%, vitamina B₁₂ - 0,3%).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți