Dr Frei COLLAGEN 20 buc
Cod : 29124
În stoc :
Compară
193 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii


Beauty COLLAGEN 

Colagenul, contribuie la reducerea ridurilor fine, hidratarea profundă și sporirea elasticității pielii. Oferă o fermitate aparte și strălucire sănătoasă pielii. Colagenul are un rol activ în regenerarea celulară și a țesuturilor pielii. Ajută la stimularea creșterii și restaurării structurii firului de păr, la întărirea unghiilor și la menținerea unui ten sănătos.

Doza recomandată: 1 comprimat pe zi

Mod de administrare: dizolvați 1 comprimat în 200 ml de apă.

Un comprimat conține:

 Colagen hidrolizat de pește
500 mg
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
747 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
431 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
334 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți