ACTIVE + Licopen
Cod : 29123
În stoc :
Compară
Producator : Swiss Energy
148 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

ACTIVE + licopen 

Indicații: favorizează metabolismul, de asemenea protejează celulele de stresul oxidativ. 

Licopenul este recomandat în situațiile de stres generate de factorii de natură emoțională și fizică, este cunoscut pentru efectul său antioxidant.

Doza zilnică recomandată: 1 comprimat pe zi. 

Descriere brand
Detalii

Un comprimat conține: 

Vitamina C150 mg
Vitamina B1
3 mg
Vitamina B2
2 mg
Vitamina B6
5 mg
VitaminaE(a-TE)
28,68 mg
Vitamina PP (NE)
 20mg
Vitamina B6
 5 mg
Vitamina B9
200 μg
Vitamina B12
5 μg
Vitamina D3
5 μg
Licopen
200 μg
Mangan
1 mg
Cupru
0,5 mg
 
Magneziu
60 mg
Fier
3 mg
Zinc
30 mg
Pro Vitamina A
0,5 mg
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți