HOT BALM - Balsam cu efect de încălzire
Cod : 29160
În stoc :
Compară
149 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

HOT BALM - Balsam cu efect de încălzire

Swiss Energy  HOT BALM (Balsam cu efect de încălzire).

Descrierea produsului: Balsamurile elvețiene conțin extracte din plante și alte ingrediente importante ce ajută la prevenirea și tratarea acestor afecțiuni. Indicații: Balsamul are un efect de încălzire de durată și cu acțiune moale. Poate fi folosit și pentru relaxarea mușchilor suprasolicitați. Balsamul este absorbit rapid în piele, grație formulei sale lichide.

HOT BALM are un efect de încălzire de lungă durată. Ajută la ameliorarea durerilor de spate, articulaților și mușchilor. Îmbunătățește circulația sângelui cu efect antiinflamator. Recomandat în cazul entorselor, vânătăilor  și leziunilor în urma practicării sportului.

Datorită formulei pe bază de gel hidrofil, balsamul se absoarbe rapid și nu lasă urme pe piele și haine. Vitaminele A și E au un efect protector asupra pielii.

 • Are efect de încălzire pe termen lung:
 • Reduce durerile de spate, articulații și mușchi;
 • Are efecte antiinflamatorii:
 • Eficace pentru durerile reumatice, vânătăi, entorse, leziuni provocate în urma antrenamentelor sportive.

Ingrediente: apă, alcool denaturat, glicerină, carbomer, extract din fruct de ardei iute (Capsicum Annuum), extract din semințe de castan (Aesculus Hippocastanum), extract din frunze de rozmarin, extract din rădăcină de althaea officianalis, extract din frunze de Equisetum Arvense, extract de sunătoare (Hypericum Perforatum), extract din floare/frunze/rădăcină de nalbă (Malva Sylvestris), extract din rădăcină de salvie, extract de cimbru (Thymus Vulgaris), ulei din semințe de floarea soarelui, pantenol, tocoferol, Trideceth-9, vanilil butil eter, camfor, parfum, hidroxid de sodiu, propilenă glicol, edetat disodic, alcool, limonen, eugenol, ulei din scorțișoară (cinamal), acetat tocoferol, acid afla linoleic, sorbitol, ulei de ricin hidrogenat PEG-40, palmitat de retinil.

Mod de utilizare:

 • A se aplica uniform pe zonă (articulații, gât, umeri etc.) până când gelul este complet absorbit. Produs cosmetic. Doar pentru uz extern.
 • Aplicați pe zonele cu probleme prin mișcări ușoare de masaj.
 • Se recomandă a fi utilizat de 2-3 ori pe zi. Utilizaţi timp de 2-3 săptămâni.
 • Repetați în funcție de necesitate.
 • Evitați contactul direct cu membranele mucoase.

ATENȚIE! Nu este un medicament.

Avertizare: hipersensibilitate la unul dintre componente, afecțiuni ale pielii, răni tegumentare în zona unde urmează a fi aplicat. A se evita contactul cu ochii și membrana mucoasă. În cazul contactului cu ochii, spălaţi imediat cu multă apă şi consultaţi medicul. Spălați mâinele cu săpun după utilizare. A nu se lăsa la îndemâna copiilor.

Depozitare: Păstrați tubul bine închis. A se păstra într-un loc uscat și răcoros, departe de lumina directă a soarelui, căldură și umiditate, la o temperatură mai mică de 25 °C.

 • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
 • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
 • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
 • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Mueller
147 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți