Whey Protein Blend “Femine-PRO” 1 kg
Cod : 30086
În stoc :
Compară
Producator : POWER PRO
769 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Proteina “Femine-PRO” este conceput pentru fete și femei ce fac fitnes și doresc să fie întotdeauna în formă fizică excelentă. Compoziția echilibrată a produsului vă permite să obțineți forme musculare striate, de asemenea, să completați dieta cu toți nutrienții necesari pentru sănătate și o vitalitate mai înaltă, în același timp, va contribui la formarea unui corp frumos și tonifiat. Formula originală a complexului proteic oferă un echilibru ideal a ingredientelor, păstrând proprietățile lor benefice.

Whey Protein Blend “Femine-PRO” este un supliment gustos și sănătos, conține proteine din zer, fructe liofilizate și ingrediente din plante care ajută la reducerea excesului de greutate și suprimă pofta de mîncare. Femine-PRO conține arome plăcute de fructe și o textură cremoasă. Combinația delicioasă de ingrediente va fi pe plac amatorilor de deserte delicate.

Componentul principal în acest produs este proteina din zer de origine europeană. Adăugător, conține substanțe suplimentare, cum ar fi bromelină, bearberry, cafea verde și extract de hoodia. Aceste suplimente ajută eficientsă suprimați poftei de mâncare, ceea ce contribuie la pierderea mai rapidă în greutate. Fiecare component joacă un rol important în acest produs și este efectiv în ansamlu acestor ingrediente.

Eficitatea ingredientelor;

- Bearberry este un arbust veșnic verde. Ea are un efect diuretic ușor, nu provoacă dependență în organism, îmbunătățește coagularea sângelui, ajută la reducerea nivelului de colesterol din sânge.

- Bromelaina este un extract din miezul de ananas care conține fibre. Este benefic pentru asimilarea proteinelor și îmbunătățește digestia, accelerează fluxul de aminoacizi în sânge necesar pentru restabilirea masei musculare.

- Cafea verde - boabe de cafea neprăjite care conțin acid clorogenic, stimulează ardere grăsimilor. Ajută la reducerea grăsimii subcutanate și la îmbunătățirea metabolismului prin reducerea apetitului.

- Hoodia – plantă are capacitatea de a reduce greutatea prin suprimarea poftei de mîncare.

Femine-PROeste recomandată pentru:
- pierdere în greutate;
- formarea masei musculare striate și reducerea stratului de grăsime subcutanată;
- vatalitate mai înaltă și aspect atractiv;
- suprimarea poftei de mîncare;
- reglarea proceselor digestive și eleminarea toxinilor;
Se recomandă în timpul zilei pentru a înlocui una dintre mese, de exemplu micul dejun, în ziua de antrenament se administrează înainte și după antrenament cîte una porție. Porție: 40 g două măsuri se amestecă în mixer sau în sheikerla 300 ml apă.

Informații nutriționale pentru 100 g de produs:
Valoare energetică - 1228 kj (kJ) / 293 kcal ( kcal):
Grăsimi - 0 g;
Carbohidrați - 1,4 g;
Proteine - 72 g.
Ingrediente la 100 g produs; proteine din zer (concentrat, izolat, hidrolizat de proteine din zer) - 72 g, fructe liofilizate - 1,5%, extract de cafea verde -0,1 g, extract de Hoodia -0,05 g, extract de bearberry-0,1 g, bromelină -0,1 g, sare de bucătărie, arome alimentare identice cu „Coacăze” naturale, „Iaurt”, îndulcitor - sucraloză (E955), colorant natural de carmin (E120), regulator de aciditate - acid citric (E330). Aminoacizi g / 100 g: L-izoleucină 4,88, L-lizină 10,0, L-fenilalanină 3,4, L-triptofan 2,0, L-leucină 11,9, L-metionină 2,2, L-treonină 4,8, L-valină 5,05, L-histidină 2,42, L-arginină 1,75, L- Acid aspartic 11,0, L-Alanină 4,5, L-Glicină 1,75, L-Serină 3, 3, L-Acid glutamic 17,6, L-Cistină 2,6, L-Proline 5,5, L-Tirozină 3,2, L-Ornitină 1,6, L-Cisteină 0,54.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți