Swiss Energy OMEGA-3 MULTIVIT+Iodine jeleuri gumate, N60
Cod : 29126
În stoc :
Compară
Producator : Swiss Energy
278 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Pastile masticabile Omega-3 Multivit concepute pentru copiii cu vârsta mai mare de 3 ani. Acest complex de vitamine și minerale conține o cantitate mare de acizi grași Omega - 3, 10 vitamine indispensabile organismului în creștere și Iod. Acizii grași esențiali Omega-3 sunt extrem de importanți pentru bunăstarea generală, dezvoltarea și creșterea armonioasă a copiilor și au o acțiune multilaterală și complexă asupra întregului organism. Acizii grași Omega-3 sunt indispensabili pentru funcționarea corespunzătoare a creierului, ochilor, sistemului imunitar și nervos al copiilor. Susține sistemul imunitar și funcțiile cognitive.

Doza zilnică recomandată pentru copii de la 3 ani: 3 jeleuri. Nu se recomandă a administra mai mult de 3 jeleuri gumate per zi.

Descriere brand
Detalii

Trei pastile masticabile conțin: 

Ingrediente active

Vitamina A
600 mcg
Vitamina D3 
5 mcg
Vitamina E 
5.4 mg
Vitamina C  36 mg
Tiamina (B1)  0.5 mg
Riboflavina (B2)  0.63 mg
Vitamina B6  0.63 mg
Vitamina B12  1.13 mcg
Biotina75.0 mcg
Iod 67.5 mcg
Ulei de in 172 mg
Dintre care acid alfa-linolenic  78 mg
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
302 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți