MAS0054 GUARANA Extreme Voltage 25 ml
Cod : 30177
În stoc :
Compară
Producator : QNT
48 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

GUARANA Extreme Voltage este un supliment energizant cu efect stimulant, are efecte stimulatoare pe care le veți aprecia în timpul performanței fizice sau psihice. Guarana va favoriza energie și va stimula metabolismul grăsimilor, care este un factor esențial pentru activitatea fizică prelungită. Extract de guarana este recomandat pentru toate sporturile, care se caracterizează prin sarcini marite, rezistență fizică sau intelectuală, precum și concentrare. În compoziția sunt adăugate suplimentar vitamine și magneziu pentru o mai bună absorbție și eficacitate.

Ce este Guarana?

Guarana este plantă originală din America latină, este folosită de către populația autohtonă pentru proprietățile sale benefice atât pentru corp, cât și pentru activitatea mintală. Oamenii din această regiune consumă această plantă pentru a suprima oboseala fizică și mentală. Datorită semințelor ce se conțin în această plantă, acțiunea sa în organism provoacă un efect stimulant și energizant. Conține în mod natural o concentrație ridicată de cofeină, guarana oferă multe proprietăți stimulante asupra corpului. Acționează atât ca stimulent fizic, cât și ca neurostimulator. Prin urmare, are o acțiune triplă, ajutâ la îmbunătățirea performanței fizice, concentrației mintale și contribuie la reducerea oboselii și epuizării.

Efectele Guaranei?

Efectul guaranei va favoriza energie și concentrația în timpul antrenamentelor, fără a scăde intensitatea. Administrarea înaite de sport vă ajută să vă motiveze perfect pentru antrenamente intensive și, prin urmare, ve-ți mări concentrația pe tot parcursul antrenamentului, ce înseamnă că ve-ți fi mai activi, mai concentrați și vă ajută să creșteți forța musculară. Într-adevăr, o concentrație mai bună asociată cu un nivel mai înalt de energie va permite să fiți mai explozivi la antrenament. Principala diferență față de cofeină, guarana acționează mai moale, iar durata efectului este de până la trei ore.

Se recomandă să administrați înainte de sport cu 15 minute.


Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Valoarea nutrițională   25 ml

Valoarea energetică   27 kcal / 114 kJ

Grasimi   0 g

Carbohidrați   8,4 g

- din care zaharuri   7,4 g

Proteină    <0,1 g

Sare   4,6 mg

Extract de guarana   1500 mg

- din care cofeina   150 mg

Ingrediente; apă, fructoză, extract de semințe de guarana (Paullinia cupana), acidifiant: E330, arome, citrat de magneziu, vit.C, conservant: E202, îndulcitori: E952, E950, E954, vit.B5, vit.B6, vit .B1

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți