Banda de alergare G6473U F2W DUAL
Cod : 30117
În stoc :
Compară
Producator : BH-Fitness
36 528 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Banda de alergat pentru uz casnic. Combină un design compact clasic cu bandă de rulare largă.
Modelul diferă prin lățimea bandei de rulare ce este de 51 cm. Designul bandei are dimensiuni compacte pentru acest tip de echipament cardio - 174 * 78 * 174 cm, și oferă un confort înalt într-un spațiu minim.
Modul ecologic. Capacitatea de a face modificări la software-ul hardware. Acest lucru reduce consumul de energie al bandei de alergare cu 25%.
Sistem de pliere SOFT DROP SYSTEM (SDS). Pentru siguranța utilizatorilor, banda de alergat este echipată cu sistem hidraulic în două faze, ce face posibil plierea ușoară a bandei.
Specificații;
Greutate 86 kg
Dimensiuni (LxLxH) 174x78x174 cm
Unghiul de înclinare 12
Viteza 1-18 km / h
Motor de 1,5 CP
Puterea maximă a motorului 2,75 CP
Centura de alergare 51 cm
Sistem de amortizare 6 elastomeri de amortizare + K-Dumper
Sistem pliant Soft Drop (SDS)
Display LCD consola albastră
Număr de programe 14 prestate, program dependent de puls, analizor de grăsime
Software-ul special are modul eco, i.Concept, Bluetooth

Multimedia IConcept, Bluetooth 4.0
Integrare USB pentru kit dual
Posibilitatea de a conecta senzor de ritm cardiac wireless
Ventilator
Repartizare pentru cărți
Role de transport
Compensatoare de podea
Date reflectate pe consolă:
- distanță
- timpul
- viteza
- calorii
- puls
- unghi de inclinare
Țara producătoare China
Brand Bh Fitness Spania

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți