Bicicletă eliptică G2518 EASYSTEP DUAL
Cod : 30119
În stoc :
Compară
Producator : BH-Fitness
24 060 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Bicicleta eliptica pentru uz casnic cu sistemă de încărcare electromagnetică, recomandat pentru utilizator cu greutate pînă la 115 kg. Volanta cu o inerție de 14 kg asigură o funcționare silențioasă. Pliere aparatului sportiv vă permite să micșorați spațiu încăperii.

Specificații;
Sistem de încărcare electromagnetică
Niveluri de încărcare 24
Greutatea inerțială a volantei 14 kg
Pedale antiderapante
Distanta dintre pedale 18 cm
Lungimea pasului 38 cm
Senzori de măsurare a ritmului cardiac pe mînere, receptor wireless integrat al ritmului cardiac (curea de piept nu întră în set)
Afișaj LCD consolă cu indicație albă și lumină de fundal albastră
LED Afisare date: distanță, viteză, wați, rpm, calorii, ritm cardiac
Număr de programe 25
Specificații programe; mod manual 12, programe prestabilite 4, dependente de ritm cardiac 5, utilizator 1, program de recuperare (test de fitness)
Caracteristici software speciale iConcept, Bluetooth 4.0 după instalarea Dual Kit
Multimedia cu echipament DUAL KIT compatibil cu aplicația BH by Kinomap din smartphone
Integrare USB pentru kit dual
Suport pentru tabletă
Roți de transport
Compensatoare inegale de podea
Pliabil
Dimensiune pliată (L * W * H) 84 * 63 * 144 cm
Dimensiune de lucru (L * W * H) 144 * 63 * 153 cm
Greutate 47 kg
Greutatea maximă a utilizatorului 115 kg
Producător China 

Brend BH Fitness Spania

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți