- 5%
ZK44247 PRO Isotonic Drink - cherry flavour powder, 525g
Cod : 24003
În stoc :
Compară
Producator : Z-Konzept
327 lei
346 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Pro Isotonic Drink  băutură izotonică în formă de praf fabricată în Germania și corespunde cele mai înalte standarde de calitate. Acest produs în special este recomandat pentru refaceea sărurilor minerale și energie, conține 8 vitamine, 4 minerale, maltodextrină și dextroză.
Eficiența concentratelor izotonice;
Când se face sport intens, corpul pierde o cantitate semnificativă de apă și minerale, inclusiv clor, sodiu și potasiu e.c.t. Lipsa acestor substanțe afectează negativ nu numai rezultatul procesului de antrenament ci și starea generală a organizmului.
Concentratele izotonice, vă permite să mențineți echilibrul optim de apă, sare și electroliți atunci când faceți sport. Ce sunt electroliții? Sunt minerale ce se găsesc în lichide celulare a organizmului. În timpul sportului, aceste minerale se descompun în ioni, care creează impulsuri pentru contracția musculară adecvată și reacții neuromusculare. De asemenea, ionii reglează nivelul PH-ului din sânge și conținutul de apă. În cazurile în care pierdeți o cantitate destul de mare de minerale, apar consecințe negative și pot fi observate ca simptome de oboseală, crampe, greață, dureri de cap.
Astfel, băuturile izotonice compensează cu sigur pierderele de electroliți în timpul activităților sportive. În conținutul său sunt ca de obicei ingrediente active; calciu, potasiu, natriu, cloruri, carbohidrați (de exemplu, maltodextrine).
Concentratele izotonice sunt recomandate în primul rînd pentru sporturi de anduranță; atletica ușoară, ciclizm în timpul antrenamentelor de lungă durată, precum și pentru orice alte tipuri de activitate fizică caracterizată prin transpirație ridicată.

Se recomandată: se amestecă 35 g de pulbere în 500 ml de apă. Administrați înainte și în timpul exercițiilor fizice.



Descriere brand

Marca germană Z-Konzept este renumită prin abordarea sa serioasă în ceea ce privește producția de nutriție sportivă. Acest brand este fondat de savantul biochimist german și specialist în nutriție sportivă Rainer Circelbach, care în trecut a fost la originea brandurilor europene cu nume mondial.Dorința și posibilitatea de a produce nutriție sportivă, cu accent pe calitatea înaltă și efecitate maximală, l-au încurajat să-și formeze propriul brănd. 

Toate ingredientele active pentru produse au fost examinate științific. Z-Konzept sunt susținători abordării progresive a tehnologiilor sale. În produsele acestui brand nu veți găsi nimic în plus în compoziție. 

Principalul avantaj este formule inovatoare și dovedite, unde se folosesc de preferință componente active cu efect dovedit. 

În fabricare sunt folosite ingrediente de calitate europeană, iar în ce privește produselor specializate sunt folosite extracte și componente de la renumiți producători.

Detalii

Valoare nutrițională 35 g  porție

Energie 553 kJ 130 kcal

Grăsimi 0,1 g

Carbohidrați 31,4 g

- din care zaharuri 18,9 g

Proteine <0,1 g

Sare 0,83 g

Vitamina C 12,1 mg

Niacină 2,4 mg

Vitamina E 1,9 mg

Acid pantotenic 0,9 mg

Vitamina B6 0,23 mg

Vitamina B2 1,0 mg

Vitamina B1 0,17 mg

Acid folic 34,8 mcg

Calciu 116 mg

Magneziu 63,2 mg

Zinc 3,8 mg

Sodiu 332 mg

Ingrediente; dextroză, maltodextrină, aromă, sare de masă, citrat de magneziu, citrat de calciu, acidifiant (acid citric), agent de eliberare (dioxid de siliciu), gluconat de zinc, acid L-ascorbic, acetat de D-alfa-tocoferil, nicotinamidă, ribofalină, D-calciu pantotenat, colorant (beta-caroten), clorhidrat de piridoxină, mononitrat de tiamină, acid pteroil monoglutamic.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
- 19%
367 lei
299 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
318 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
299 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 19%
367 lei
299 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
318 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Z-konzept
- 5%
346 lei
327 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți