Baton proteic cu nuci întregi și conținut ridicat de proteine 60 g pro1
Cod : 30103
În stoc :
Compară
35 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis

Baton proteic cu nuci întregi și conținut ridicat de proteine 36%.
Batonul proteic nu conține zahar si grasimi nesănătoase, este recomandat ca alimentație proteică suplimentară in timpul zilei în perioade de antrenamente intense. De asemenea, este recomandat persoanelor cu un stil de viață sedentară, ca supliment alimentar, pentru optimizarea dietei și reducerea cantității de zahăr și grăsimi pe parcursul zilei. Gustul bogat acestui bar este asigurat de o umplutură consistentă care constă din alune, migdale și nuci. Consistența este din nuga cu o textură crocantă, și cu bucăți mici de nuci.

Adăugător acest bar conține vitamine necesare pentru menținerea imunității, creșterea activității mintale, îmbunătățirea metabolismului și starea generală a corpului. Setul de vitamine include: vitamine grupul B, vitamina E, acid folic, vitamina PP și vitamina C.

 RECOMANDAȚII PENTRU ADMINISTRARE:

- Pentru a construi masa musculară: se administrează un bar cu 30 de minute înainte de antrenament și un bar imediat după antrenament, în zilele fără antrenamente, două baruri proteice în timpul zilei între mese.

- Pentru a pierde excesul de greutate: se administrează un bar cu 30 de minute înainte de antrenament și un bar imediat după antrenament, în zilele fără antrenament, două baruri proteice în timpul zilei în loc de mese.

 RECOMANDAȚII PENTRU ADMINISTRARE:

- Pentru a construi masa musculară: se administrează un bar cu 30 de minute înainte de antrenament și un bar imediat după antrenament, în zilele fără antrenamente, două baruri proteice în timpul zilei între mese.

- Pentru a pierde excesul de greutate: se administrează un bar cu 30 de minute înainte de antrenament și un bar imediat după antrenament, în zilele fără antrenament, două baruri proteice în timpul zilei în loc de mese.Valoarea nutrițională bar (60g)
Proteine - 21,6 g
Carbohidrați – 18,1 g
Grăsimi - 8,7 g

Ingrediente: proteine din lapte, proteine din zer (concentrat), colagen hidrolizat de proteine, proteine din lapte (cazeinat), condensat lapte, amestec de nuci (arahide, alune) – 12%, maltodextrină, stafide, bile de orez cu cacao, complex de vitamine (vitamina C — 15 mg / 100 g, vitamina PP — 4.5 mg / 100 g, vitamina E – 2.5 mg/ 100 g, vitamina B5 — 1.5 mg / 100 g, vitamina B6 — 0,5 mg / 100 g, vitamina B2 — 0,4 mg / 100 g, vitamina B1 — 0,35 mg / 100 g, vitamina B9 (acid folic) — 50 mcg / 100 g, vitamina B7 (biotina) — 38 mcg / 100 g, vitamina B12 — 0.25 mcg / 100 g).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Clienții noștri mulțumiți