- 36%
Unt de nuci cu ciocolata cu lapte 250 g
Cod : 30859
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
159 lei
247 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Unt de nuci cu ciocolata cu lapte. Cremă fină de nuci din alune și nuci caju cu ciocolată cu lapte. Gustul ușor amar de cacao combinat cu aroma de alune te va surprinde placut. Produsul nu conține ulei de palmier, conservanți sau coloranți artificiali. Datorita consistenței sale cremoase, untul de nuci poate fi folosit pentru orice desert, se adaugă în terci, sau se consuma cu lingura direct din borcan. Este o soluție excelentă pentru toți iubitorii de sport și stil de viață sănătos, deoarece nu este doar o sursă excelentă de nutrienți, ci și satisface nevoia de dulciuri. Indicele glicemice a untului de nuci este scăzut și nu provoacă creșterea insulinei, ajută la suprimarea apetitului și oferă energie suplimentară pe toată ziua.

- nuci de cea mai înaltă calitate
- consistență netedă
- sursa de fibre
- sursa de proteine
- vegan
- fără ulei de palmier
- fără conservanți
- fără coloranți artificiali
- nu conține gluten

Administrare: destinat utilizării directe. Strat uleios poate apărea pe suprafață, acest lucru este natural pentru acest produs. Amestecați înainte de utilizare. A se utiliza în decurs de 14 zile de la deschidere.

Atenție: Nu este destinat copiilor mai mici de 3 ani. A se păstra în loc uscat ferit de căldură, îngheț, umiditate și lumina directă solară.

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoare nutrițională 100 g
Energie 2423 kJ / 583 kcal
Grasimi 41,6 g
- din care acizi grași saturați 11,3 g
Carbohidrați 34,6 g
- din care zaharuri 26 g
Fibre 3,4 g
Proteine15,8 g
Sare 0,13 g
Compoziţie; alune de pădure 30%, nuci caju 25%, ciocolată cu lapte 15% (zahăr, pastă de cacao, unt de cacao, lapte praf, extract de vanilie), lapte praf, cacao 10%, zahăr de cocos,unt ghee (unt din lapte de vacă topit).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 18%
194 lei
159 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
42 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 36%
247 lei
159 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți