Bicicletă fitnes Magnetic Bike JOY L6
Cod : 30893
În stoc :
Compară
Producator : Sport Depot
9 865 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Bicicleta fitness Magnetic Bike JOY L6 este destinat pentru antrenamente casnice, perfect pentru antrenamente cardio, va ajuta să va mentineți în stare bună sistemul cardiovascular. Este un model cu un design atragator și nu ocupă mult spațiu. Produsul are o structura solida și rezistent, este prevazut cu un display ce va ajuta sa monitorizați mai multe funcții în timpul antrenamentului. Este ideal pentru toată lumea - reglarea înălțimii șeii, pe orizontală permite să adaptați echipamentul la nevoile individuale. Ghidonul este ajustabil pentru mai mult confort în timpul exercițiilor.

- sistem magnetic de încărcare

- computer cu display LCD mare

- volanta 5 kg

- 8 nivele de încarcare manuală

- monitorizarea 5 indicători

- greutatea maxima a utilizatorului  120 kg

- dimensiuni: 93 x 50 x 134 cm

- greutate: 28 kg 

Brend ORION Bulgaria
Producator China

Descriere brand
Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți