Bicicletă eliptică Magnetic Cross trainer TRAX L5
Cod : 30894
În stoc :
Compară
Producator : Sport Depot
11 189 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Bicicleta eliptica, potrivit pentru uz casnic. Este recomandată pentru antrenamente cardio și antrenamente pentru înbunătățirea sistemului cardiovascular. 

- volanta: 5 kg

- sistem de încărcare magnetic cu 8 nivele

- calculator cu display LCD mare cu indicatoare: timp, distanța parcursă, viteza, calorii, ritm cardiac

- măsurarea ritmului cardiac, senzori pe mânere

- dimensiuni asamblat: 115 x 75 x 158 cm

- greutatea maxima a utilizatorului: 110 kg

- greutate: 35,5 kg

Brend ORION Bulgaria

Producător China

Descriere brand
Detalii
  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți