- 13%
cumpără Aminoacizi în formă lichidă BCAA LIQUID 1000 ml în Chișinău
cumpără Aminoacizi în formă lichidă BCAA LIQUID 1000 ml în Chișinău
Aminoacizi în formă lichidă BCAA LIQUID 1000 ml
Cod : 14474
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
598 lei
689 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Aminoacizi esențiali BCAA în formă lichidă, ușor digerabil. Lichidul oferă cea mai rapidă furnizare de aminoacizi către țesutul muscular, în fiecare porție se conține 3200 mg de BCAA.

- BCAA în formă lichidă. Mulți sportivi sau oameni ce fac fitness aleg BCAA în formă lichidă din cauza administrării simple și efective, forma lichidă nu necesită dezolvare și nu sunt greu de înghițit în comparație cu capsulele sau tablete. Pentru un aport rapid de aminoacizi înainte și după antrenament, această formă este optimă. BCAA în formă lichidă este pe primul loc în ce privește rata de asimilare și eficitate. Absorbția lichidului începe în cavitatea bucală și este pe drept socotit cea mai efectivă formă de aminoacizi. Rata maximă de absorbție a formei lichide protejează eficient mușchii de distrugere în timpul efortului fizic intens. Rezultatul final protejarea masei muscularea de destrugere. Acest efect este deosebit de important deoarece va scurta timpul de recuperare dintre antrenamente, mai ales în timpul pregătirii pentru competiție. Dacă viteza maximă de asimilare și comoditatea de administrare sunt importante, BCAA în formă lichidă este o alegerea optimă pentru sportivi din toate domeniile sportive. Administrarea este esențială înainte și după antrenament, atunci când mușchii au nevoie de aminoacizi pentru protejare și refacere. În general, BCAA în formă lichidă au următoarele avantaje față de alte forme de BCAA:
- viteza maximă de absorbție (aminoacizii sunt asimilați în câteva minute);
- efect mai puțin iritant asupra tractului digestiv.

Recomandat;
- pentru sportivi care este important recuperarea rapidă după efort;
- pentru acei sportivi care nu doresc sa mareasca masa corporală și să mențină greutatea în categorie;
- pentru protejarea masei musculare în perioade dietelor de slăbit.
Doza recomandată: Pentru protejarea masei musculare 40 ml cu 30-60 de minute înainte de antrenament. Pentru a accelera recuperarea 40 ml imediat după antrenament.

Ambalaj; 1000 ml

Porții; 25 

Producător NUTREND Republica Cehă

Gamă largă de produse, cea mai recentă tehnologie, angajament fără compromisuri față de calitate, sunt ceea ce face ca compania NUTREND să fie unul dintre cei mai importanți producători europeni de suplimente nutritive pentru sport și stil de viață activ. Calitatea înaltă a produselor a fost confirmată nu numai de sportivii profesioniști, ci și de Comitetul antidoping al Republicii Cehe.

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoarea nutrițională porție de 40 ml
Valoare energetică 52 kJ / 12 kcal
Grasimi 0 g
Carbohidrați 0 g
Proteine 3, 2 g
Sare 0,02 g
L-valină 1840 mg
L-izoleucină 800 mg
L-leucină 560 mg
Vitamina B6 1,3 mg = 93% *
Ingrediente: apa, L-valina, regulator de aciditate acid citric, L-izoleucina, L-leucina, emulsie de portocale (arome, coloranți E 104, E 110 - pot afecta negativ activitatea și atenția la copii), conservanți acid sorbic si benzoat de sodiu, îndulcitori, neohesperidin DC, ciclamat de sodiu, acesulfam K, sucraloză, vitamina B6 (clorhidrat de piridoxină).

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
565 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 12%
669 lei
587 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
539 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 13%
689 lei
598 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți