- 10%
100%WHEY PROTEIN 30 g
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
47 lei
52 lei

Alegeți un criteriu :

Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

100% WHEY PROTEIN – proteină din zer de lapte cu o valoare biologică ridicată. Producătorul folosește proteine din zer calitate premium obținute din lapte de vaci hrănite cu iarbă pe pajiști la aer liber, această producție trece certificarea alimentară GRASS FED. 100% WHEY PROTEIN conține un nivel ridicat de izolat proteic din zer WPI, ceea ce înseamnă că este maxim lipsit de lactoză și grăsimi. Digestibilitatea excelentă este asigurată datorită unui amestec brevetat de enzime digestive, iar aromele delicioase vă fi pe plac oricărui. 100% WHEY PROTEIN este un produs premium cu o valoare biologică ridicată, ideal pentru recuperarea și creșterea masei musculare.

Eficiență100% WHEY PROTEIN:

- 73% proteine

- proteine din zer cu asimilare rapida (WPC, WPI)

- ingrediente folosite trec certificarea alimentară GRASS FED (proteină din zer premium de calitate superioară obținută din laptele vacilor hrănite cu iarbă pe pajiști la aer liber).

- 22 g de proteine pe porție

- 5 g BCAA pe porție

- amestec brevetat de enzime digestive DigeZyme ™

- fără gluten

- fără coloranți artificiali

DOZA RECOMANDATĂ: se amestecă 30 g însheker la 250 ml apă. Se administrează luînd în vedere necesarul zilnic de proteine, consumați 1-3 porții pe zi între mese.

AMBALARE: 30 g

PRODUCĂTOR: NUTREND Cehia

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoare nutrițională porție 30 g

Valoare energetică 475 kj / 112 kcal

Grăsimi 1,5 g

- din care acizi grași saturați 1 g

Carbohidrați  2,6 g

- din care zaharuri  1,7 g

Fibre 0,45 g

Proteină  21,9 g

Sare 0,5 g

Enzime digestive Digezyme ® 12 mg

Ingrediente: 78% concentrat de proteine din zer (conține lecitină din floarea-soarelui și fosfat de calciu, care previne aglomerarea), 15.5% izolat de proteine din zer (conține lecitină din floarea-soarelui), arome, fără gluten, fibre de grâu , stabilizatori (gumă acacia, gumă xantan), agent antiaglomerant dioxid de siliciu, clorură de sodiu, Digezyme ® amestec de enzime digestive (amilază, protează, lactază, lipaza, celuloză), îndulcitori (sucraloza, derivate din steviol-glicozide), beta-caroten colorant.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
54 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 10%
52 lei
47 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți