- 14%
NT COLLAGEN LIQUID 500 ml
Cod : 31605
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
345 lei
399 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Formă lichidă de colagen hidrolizat, îmbogățit cu cupru, vitamine B6, B12, biotină și vitamina C, susține funcționarea sănătoasă a vaselor sângvine, țăsutului conjunctiv (oase, cartilaj, ligamente) gingii, dinți, ungii, piele. 

Efectele pozitive a produsului;

- 11 g de colagen hidrolizat într-o singură doză. Colagenul – cea mai importantă proteină structurală din organism – construiește pielea, țesutul conjunctiv, oasele, corneea, cartilaje, vasele de sânge, pereții intestinali și discurile intervertebrale. Este recomandată de nutriționiști pentru beneficiile multiple în reconstruirea articulațiilor, a oaselor și a pielii, pentru reducerea durerii articulare, ameliorarea inflamațiilor tractului gastrointestinal. Spre deosebire de gelatină, colagen hidrolizat se dizolvă ușor în apă rece și nu formează gel cu apa сe înseamnă că însuși peptidele pot fi digerate mult mai ușor de tractul digestiv. Deși consumul de colagen este indicat în orice formă (gelatină sau colagen hidrolizat), datorită beneficiilor de necontestat pentru sănătate, totuși biodisponibilitatea (absorbția) crescută și proprietățile specifice ale colagenului hidrolizat fac ca acesta să aibă o capacitate de acțiune superioară, fiind considerat o opțiune mult mai bună pentru sănătate decât gelatina. Din punct de vedere al ratei de absorbție, aceasta este de peste 90% în cazul colagenului hidrolizat față de cel mult 27% în cazul gelatinei.Aromă:  portocale 

Doza recomandată: doza zilnică maximă este de 25 ml. Administrați între mese. Nu depășiți doza recomandată. Destinat consumului direct sau diluat cu apa. Agitați înainte de utilizare. După deschidere, se păstrează la o temperatură care să nu depășească 10 °C și se folosește în decurs de 2 luni.

Atenție: Supliment alimentar cu îndulcitori. Nu este destinat copiilor sub 12 ani. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de căldură, îngheț și umiditate.

Producător Nutrend Republica Cehă

Calitatea superioară produselor Nutrend a fost confirmată de Comitetul Anti-Doping al Republicii Cehe. 


Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoarea nutrițională 25 ml

Peptide de colagen hidrolizat  11 000 mg

Vitamina C  80 mg = 100 % *

Vitamina B6  0,7 mg = 50 % *

Biotina   50 µg = 100 % *

Vitamina B12   1,25 µg = 50 % *

Cupru  0,15 mg = 15 % *


Ingrediente: apă, peptide hidrolizate de colagen din carne de vită, regulatori de aciditate (acid citric, citrat de sodiu), arome, acid L-ascorbic, conservanți (acid sorbic, benzoat de sodiu), îndulcitori (acesulfam K, sucraloză), clorhidrat de piridoxină, gluconat de cupru, D -biotina, cianocobalamina.   • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
359 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
334 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
- 14%
399 lei
345 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți