NT MINERAL ZINC 100% CHELATE 100 capsule
Cod : 31606
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
287 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Capsule vegetale cu un continut ridicat de zinc chelat. Zincul susține funcționarea normală a sistemului imunitar, sinteza proteinelor și menținerea stării normale a oaselor. Îmbunătățește funcția sistemului reproducător și este benefic pentru menținerea stării normale a părului, unghiilor și pielii. În plus, zincul este necesar pentru sinteza corespunzătoare a proteinelor și ADN, dar ajută și în cazul fertilității și funcției reproducătoare corespunzătoare. De asemenea, este util pentru o funcție cognitivă adecvată și joacă un rol în procesul de diviziune celulară. 

MINERAL ZINC 100% CHELATE și beneficiile oferite;

- contribuie la menținerea sănătății oaselor, părului, unghiilor, pielii și vederii

- susține metabolismul macronutrienților, carbohidraților și acizilor grași

- contribuie la funcționarea corectă a imunității și protecția față de stresul oxidativ

- contribuie la menținerea nivelurilor de testosteron

- sprijină sinteza corespunzătoare de proteine și ADN

- sprijină fertilitatea și funcția reproducătoare corespunzătoare

- este utilă pentru funcția cognitivă și procesul de diviziune celulară

- nu conține OMG și poate fi consumat și de vegani

Doza recomandată: administrați maxim 1 capsulă pe zi. Administrați cu suficientă apă. Nu depășiți doza recomandată.

Producător Nutrend Republica Cehă

Calitatea superioară produselor Nutrend a fost confirmată de Comitetul Anti-Doping al Republicii Cehe. 


Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoarea nutriționălă 1 capsulă

Zinc  15 mg = 150 %*

Ingrediente: maltodextrină, capsulă de hidroxipropil metilceluloză, bisglicinat de zinc.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți