NT PROTEIN PUDDING 40 g
Cod : 31608
În stoc :
Compară
Producator : NUTREND
54 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

PROTEIN PUDDING este o gustare delicioasă, bogată în proteine, poate face parte atât dintr-o dietă clasică de slăbire, cât și dintr-o dietă ketogenă. Este recomandat pentru sportivii a căror dietă necisită un aport ridicat de proteine sau pentru orice persoană care duce un stil de viață sănătos și dorește să-și diversifice dieta obișnuită. Vă puteți bucura de această gustare delicioasă ca înlocuitor al unui desert.

PROTEIN PUDDING;

- gustare delicioasă cu proteine

- 27 g de proteine pe porție

- fara zahar adaugat

- fara coloranți artificiali

- îmbogățit cu enzime digestive DigeZyme®

- gust excelent

- 2 minute de preparare

- doar adăugați apă și amestecați într-un agitator

Doza recomandată: se agită intens porție de 40 g într-un agitator cu 250 ml apă sau lapte, până se îngroașă.  Administrați 1 – 2 porții pe zi, între mese. După deschidere, produsul este destinat consumului imediat.

Atenție: Supliment alimentar cu îndulcitori. Nu înlocuiește o dietă variată. Nu este destinat copiilor. A nu se lăsa la îndemâna copiilor. A se păstra departe de căldură, îngheț și umiditate.

Producător Nutrend Republica Cehă

Calitatea superioară produselor Nutrend a fost confirmată de Comitetul Anti-Doping al Republicii Cehe. 

Descriere brand

Compania NUTREND – este fondată în 1993 în Republica Cehă și specializată în fabricarea nutriției sportive și suplimentelor alimentației dietetice. Suplimentele și nutriția sportivă NUTREND este fabricată în orașul Olomouț republica Cehă, în conformitate cu standardele de calitate ISO 9001: 2008. 

De-a lungul anilor, succesul companiei NUTREND a câștigat reputația de producător de frunte, ocupând o poziție de lider pe piața cehă de nutriție sportivă. Astăzi, produsele NUTREND se găsesc pe rafturile farmaciilor, în magazine de alimentație sănătoasă și nutriție pentru sport, în centre de fitness, nu numai în Republica Cehă, ci și în multe alte țări europene și în întreaga lume. Toate produsele NUTREND sunt certificate de Comitetul Antidoping din Republica Cehă și sunt aprobate de Ministerul Sănătății din Republica Cehă și din altor țări. 

Astăzi NUTREND  produce suplimente sportive nu numai pentru sportivi din sporturile olimpice ci și pentru toți ce duc un stil de viață sportiv și sănătos.

Detalii

Valoarea nutrițională 1 porție 40 g

Valoare energetică  596 kJ/141 kcal

Grăsimi  1,6 g

- din care acizi grași saturați  1 g

Carbohidrați3,2 g

 - din care zaharuri  2,3 g

Fibre  2,4 g

Proteină  27,2 g

Sare  0,7 g

Enzime digestive 12 mg


Ingrediente; 35 % izolat proteic din lapte , 35 % concentrat proteic din zer (conține lecitină de floarea-soarelui și agent antiaglomerant fosfat de calciu), 14,5 % izolat proteic din zer (conține lecitină de floarea soarelui), gumă xantan agent de îngroșare, lapte integral uscat , aromă, stabilizator gumă de salcâm, acid citric regulator de aciditate, agent antiaglomerant dioxid de siliciu, amestec de enzime digestive Digezyme® (amilază, protează, lactază, lipază, celulază), îndulcitori (sucraloză, steviol-glicozide), colorant beta-caroten. 

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Producator : Nutrend
54 lei
Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți