CARE COLLAGEN 90 capsule
Cod : 31613
În stoc :
Compară
Producator : QNT
294 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

CARE COLLAGEN – capsule ce conțin hidrolizat de colagen cu vitamina C. Se recomandă pentru a înbunătăți starea pielei și țăsutului conjuctiv. Acest produs conține colagen în formă hidrolizată ceea ce înseamnă biodisponibilitatea înaltă cu o concentrație de 500 mg , adăugător pentru a optimiza efectele colagenului este adăugată vitamina C. 

Colagenul este o proteină prezentă în mod natural în organism. Peilea și țesuturile conjunctive sunt formate din colagen. Cel mai important efect a colagenului este starea sănătoasă a pielei menținând-o fermă, tonifiată și elastică. Din păcate, sinteza colagenului în organism încetinește destul de repede în timp, începând cu vărsta de la 20 de ani în sus. În plus, alți factori precum poluarea aerului și stresul pot influența negativ asupra pielii. Prin urmare, este recomandat să administrați suplimente ce conțin colagen.  

Prezent în întregul corp, colagenul este implicat nu numai pentru piele, ci și în reînnoirea celulelor tendoanelor, ligamentelor și a tuturor celorlalte țesuturi conjunctive care ne întăresc corpul. Pe lângă formarea structurii celulare, colagenul întărește celulele și asigură vindecarea acestora. Acesta este motivul pentru care este important să stimulăm reînnoirea lor prin suplimentarea organismului cu colagen. 

Suplimentarea adăugătoare cu colagen fiind ideal pentru persoanele care doresc să-și întărească țesuturile conjunctive, beneficiile sale nu trebuie trecute cu vederea de către sportivi. În timpul antrenamentelor intense articulațiile asumă asupra sa un stres colosal, ceea ce la rândul său poate duce la traume. Colagenul poate ajuta la contracararea acestor efecte. Ajutând la reînnoirea structurii tendoanelor, articulațiilor și cartilajului, colagenul va întări și va limita leziunile minore legate de antrenamente.


Se administrează una capsulă pe zi.

Producător QNT Belgia 




Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Valoarea nutrițională 1 capsulă

Colagen hidrolizat  500 mg

Vitamina C  40 mg (*50%) 

Ingrediente; сolagen hidrolizat, capsulă: gelatină, acid ascorbic, apă, antiaglomeranți: E470b/E551.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
334 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
359 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 14%
399 lei
345 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
216 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți