CARE DIGESTION 90 capsule
Cod : 31616
În stoc :
Compară
Producator : QNT
405 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

CARE DIGESTION complex de enzime care ajută digestia, astfel încât să devină mai confortabilă.

Durerea persistentă de stomac sau prea multă balonare care apare după masă pot fi semne de digestie proastă. Suplimentul alimentar CARE DIGESTION susține mecanismul digestiv pentru a facilita fluxul de nutrienți în organism.

Pentru ce este novoie de a susține digestia?

Digestia este metabolismul care transformă alimentele pe care le consumăm în nutrienți pe care organismul îi poate folosi pentru a hrăni celulele corpului. Dacă acest mecanism nu funcționează corespunzător, poate avea un impact asupra sănătății a organismului și, prin urmare, și asupra sistemului imunitar. Prin acest proces putem elimina toți nutrienții esențiali din alimentele pe care le consumăm. Când mâncăm, acțiunea enzimatică începe în gură unde amilaza salivară inițiază digestia amidonului. În stomac, pepsina descompune proteinele, în timp ce lipazele gastrice încep hidroliza grăsimilor. Fără o producție adecvată de enzime, organismul nostru, în special digestia, ar trece printr-o perioadă dificilă, care ar putea duce la diverse tulburări cronice.

Mâncarea nedorită, stresul cronic și/sau mestecatul slab, luarea anumitor medicamente și îmbătrânirea sunt toate cauzele care încetinesc sau inhibă secrețiile digestive. Consecințele sunt variabile și pot fi numeroase: digestie și absorbție proastă, gaze și balonare, neregularități intestinale, intoleranțe sau alergii alimentare, inflamații, intestin permeabil. În plus, aceste tulburări digestive pot duce la rândul lor la oboseală din cauza energiei cheltuite. Suplimentul alimentar CARE DIGESTION conține ingrediente a căror acțiune va preveni aceste neplăceri.

Combinație completă de enzime

Enzimele sunt proteine concepute pentru a promova reacții chimice în corpul nostru. În suplimentul alimentar CARE DIGESTION, vei gasi un set de enzime (pancreatina si enzime vegetale: papaina si bromelaina) al caror rol este de a transforma alimentele complexe ingerate în nutrienți esențiali care trec în fluxul sanguin pentru a ajunge la țesuturile si celulele întregului organism. Pancreatina este un complex obținut din pulbere de pancreas derivata de origine animala, care conține lipaza, amilaza si proteaza. Bromelaina care este prezentă în tulpina de ananas și papaina care se găsește între coaja și pulpa papayei sunt cele mai eficiente enzime proteolitice din plante în susținerea digestiei dificile, în special a proteinelor. Enzimele digestive pe bază de plante sunt utilizate în principal pentru a ușura sarcina asupra enzimelor pancreatice și hepatice, ajutând la „predigerarea” alimentelor.

Acțiunea acestor enzime care acționează în sinergie va sprijini digestia. Suplimentul alimentar CARE DIGESTION ajută organismul să descompună proteinele, grăsimile, carbohidrații și fibrele pentru a obține la maximum nutrienții din alimente.

Flora intestinală și CARE DIGESTION

De asemenea, enzimele digestive elimină toxinele din intestine, ameliorează constipația și ajută la construirea și menținerea unui sistem digestiv adecvat. Digestia ajută organismul să păstreze flora intestinală care protejează organismul prin prevenirea proliferării bacteriilor rele care pot avea un impact negativ asupra organismului. Luarea unui supliment de enzime digestive ajută organismul să descompună proteinele, grăsimile, carbohidrații și fibrele pentru a obține la maximum nutrienții din alimente.

Suplimentul alimentar CARE DIGESTION este partenerul ideal care vă va permite să nu vă mai faceți griji pentru problemele intestinale. Cu acest supliment, vei găsi plăcerea de a mânca fără a te stresa din cauza problemelor tale digestive. Suplimentul alimentar CARE DIGESTION este alegerea potrivită pentru intestinele dumneavoastră.

Este recomandat pentru;

- Îmbunătățește confortul intestinal

- Contribuie la protejarea florei intestinale

- Promovează asimilarea nutrienților

Se administrează; 1 capsulă de 3 ori pe zi înainte de masă cu apă. 

Producător QNT Belgia



Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Componență la 3 capsule;

Pancreatină  8Х 300 mg

- Lipaza 13.500 Ph.Eur.Unităţi

- Amilază 13.500 PhEur.Unităţi

- Proteaza 900 Ph.Eur.Unităţi

Papaină (100 TU/mg)300 mg

Bromelaină (1200 GDU/g)300 mg

Clorură  (*15%) 120 mg

Ingrediente; сapsula: E464/E407/E508, maltodextrină, pancreatină, papaină, bromelaină, clorură de potasiu, antiaglomeranți: E470b/E551, apă.


  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Laboratorios bio-dis pharma
299 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
295 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
329 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
465 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
468 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
348 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
452 lei
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
337 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți