CARE HAIR-SKIN-NAIL 90 capsule
Cod : 31617
În stoc :
Compară
Producator : QNT
442 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

CARE HAIR-SKIN-NAIL este un complex de ingrediente pentru îmbunătățirea stării unghiilor, părului și pielii. Hair-Skin-Nails este un supliment care vă va ajuta să aveț părul strălucitor, unghii sănătoase și pielea sănătoasă și radiantă.

PENTRU CE SE FOLOSEȘTE HAIR-SKIN-NAILS?

Hair-Skin-Nails este o formulă dinamică compusă din 10 vitamine, minerale, aminoacizi și uleiuri. Aceste ingrediente au fost combinate pentru a oferi organismului nutrienții necesari pentru o îngrijire mai bună a părului, a pielii și a unghiilor.  Acest complex a fost combinat cu grijă pentru a completa orice lipsă de nutrienți esențiali care ar putea fi prezenți în dieta zilnică. Toate vitaminele și mineralele incluse în Hair-Skin-Nails oferă toate valorile nutriționale necesare zilnice. Această compoziție puternică face posibilă obținerea celor mai bune din fiecare element pentru a promova rezistența părului, a pielii și a unghiilor.

PĂR-PIELE-UNGHII, INGREDIENTE PENTRU CONTRACARAREA DEFICIENȚELOR

Hair-Skin-Nails vă permite să combateți deficiențele nutriționale care sunt cauza stării nesănătoase a părului, unghiilor și pielii slabe. Cele 15 ingrediente în Hair-Skin-Nails au fost combinate cu experiență pentru a contracara deficiențele care pot cauza păr fragil, unghii fragile și piele uscată. Combinația acestor ingrediente care vor acționa în sinergie permite biodisponibilitatea maximă a acestui supliment. Mai mult, efectele acestui fac posibilă hrănirea din interior pentru a păstra frumusețea părului, a pielii și a unghiilor.

Ingredientul principal al părului-pielei-unghiilor noastre este uleiul de pește. Provine din pești maritimi, selectați pentru calitatea lor pentru a oferi ulei purificat fără nici cea mai mică urmă de reziduuri de poluanți sau metale grele. Acest ulei incomparabil conține niveluri ridicate de omega 3. Acizi grași, pe care organismul nu îi sintetizează singur, ajută la îmbunătățirea echilibrului părului tău.

Uleiul de borage este al doilea ulei din compoziția acestui supliment alimentar. Borage este o plantă cunoscută pentru beneficiile sale asupra părului, pielii și unghiilor. Bogat în omega 6 și gama linolenic acid, este un acid gras neobișnuit, cunoscut pentru a ajuta la menținerea pielii frumoase și pentru a contribui la menținerea elasticității pielii. Prin acțiunea sa nutritivă, uleiul de borage contribuie la frumusețea pielii. Procedând astfel, ajută la limitarea îmbătrânirii pielii și ajută la prelungirea elasticității pielii. Acțiunea sa de regenerare și refacere revitalizează unghiile fragile și întărește părul deteriorat.

L-Cystine aminoacid care ajută la îngrijirea părului, pielii și a unghiilor. L-Cystine participă la sinteza keratinei, un element esențial pentru sănătatea părului și a unghiilor. De asemenea, ajută la regenerarea celulelor și la tonifierea fibrelor părului. În plus, acest aminoacid participă la procesul de formare a melaninei, care protejează pielea împotriva efectelor nocive ale agresiunilor externe și îmbătrânirii.

VITAMINE ȘI MINERALE COMBINATE PENTRU A ÎNTĂRI PĂRUL, PIELEA ȘI UNGHIILE

Hair-Skin-Nails conține un set din 10 vitamine care vor acționa împreună. Acțiunea acestor vitamine este esențială pentru îngrijirea parului, pielii și a unghiilor. Vitamina C, care se găsește în cantități mari, este de mare importanță. Vitamina C contribuie la formarea colagenului, această proteină esențială care participă la dezvoltarea și regenerarea pielii. Celălalt beneficiu al acestei vitamine este rolul de antioxidant care ajută la menținerea stării pielii prin combaterea agresiunilor externe. Hair-Skin-Nails conține vitamine B8 care va acționa în simbioză cu celelalte vitamine. Acțiunea sa asupra organismului întărirea, regenerea și hidratarea pielei pentru a ajuta să fie fermă și strălucitoare. De asemenea, vor ajuta la stimularea producției de colagen și a reproducerii celulare. In plus, actiunile lor vor stimula producția de keratina care are ca rezultat îmbunătățirea creșterea parului și întarirea unghiilor. Vitamina E joacă un rol de antioxidant pe lângă stimularea producției de colagen. Aceasta vitamina favorizeaza circulația sangelui, o acțiune care va susține crestere mai rapidă a parului și elasticitațiea pielii.

Zinc și fier, două oligoelemente esențiale pentru îngrijirea părului, pielii și a unghiilor. Zincul are o acțiune generală în organism. Pe lângă faptul că este benefic asupra sistemului imunitar și ajută la menținerea sănătății părului, pielii și unghiilor, zincul protejează celulele împotriva stresului oxidativ. De asemenea, joaca un rol în producția de elastină, elementul cheie care confera pielii elasticitatea și fermitatea. Zincul este, de asemenea, implicat în producția de keratina care aduce putere și strălucire părului tău. Fierul, un alt ingredient cheie al acestui supliment alimentar, asigura oxigenarea celulelor. Aceasta acțiune va promova buna funcționare a celulelor prin prevenirea căderii parului sau prin întarirea unghiilor.

Combinația acestor ingrediente va ajuta să întăriți părul, să îmbunătățiți starea pielei și să vă întăriți unghiile. Acest supliment este potrivit atât pentru femei, cât și pentru bărbați și ajută la contracararea deficiențelor care slăbesc sănătatea părului, pielii și a unghiilor. Hair-Skin-Nails vă va ajuta să vă recăpătați un păr mai strălucitor, unghii la fel de puternice ca oțelul, precum și o piele fermă și radiantă.

Se administrează trei capsule pe zi.

Producător QNT Belgia

Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Componență 3 capsule

Ulei de pește 690 mg

Ulei de borage  180 mg

L-cistina 150 mg

Vit. E  18,09 mg (*150%)

Vit. C  240 mg (*300%)

Vit. B1 (tiamina)   3,3 mg (*300%) 

Vit. B2 (riboflavină)  4,2 mg (*300%)

Vit. B3 (niacina)   48 mg (*300%)

Vit. B6 (piridoxină)  4,2 mg (*300%)

Vit. B9 (acid folic)  498 μg (*249%)

Vit.B12  7,5 μg  (*300%) 

Biotina  150 μg (*300%)

Vit. B5   18 mg (*300%)

Fier  20,1 mg (*144%)

Zinc  15 mg (*150%)

*Valori de referință ale nutrienților

Ingrediente: ulei de peste, capsula: gelatina, acid ascorbic, ulei de borage (Borago officinalis), umidificator: E422 , L-cistina, sulfat de fier, emulgator: E322, niacina, stabilizator: E901ii, sulfat de zinc, alfa-tocoferol, acid pantotenic, anti- agent de aglomerare: E551, oxid de magneziu, colorant: E172(ii), piridoxina, riboflavina, tiamina, acid folic, biotina, cianocobalamina.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Laboratorios bio-dis pharma
428 lei
Cumpără 1 click
Producator : Ivy bears
398 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți