CARE IMMUNITY 90 capsule
Cod : 31618
În stoc :
Compară
478 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

CARE IMMUNITY conține un complex de ingrediente pentru întărirea sistemului imunitar.

Sistemul imunitar este sistemul de protecție al organismului nostru. În fiecare zi, organismul se confruntă cu atacuri din exterior. Bacterii, viruși și alte tipuri de paraziți patogenici intenționați ce încearcă să ajungă în corpul tău pentru a se răspândi și a slăbi sistemul imunitar.

Rolul complexului IMMUNITY este de a apăra organismul împotriva tuturor acestor amenințări. 

Acest supliment este soluția pentru a susține sistema imunitară pe tot parcursul anului. Datorită suplimentului Immunity poți susține apărarea naturală cu un sistem imunitar fortificat .

IMUNITATEA, SUPLIMENT PENTRU ÎNTĂRIREA SISTEMULUI IMUNITAR

Rolul sistemului imunitar este de a apăra organismul împotriva atacurilor externe. Pentru a face acest lucru nu acționează singur, ci colaboreaza cu sistemul nervos si digestiv. Împreună, reușesc să lupte împotriva tuturor infecții zilnice. Sistemul imunitar acționează ca un super-erou mascat, protejându-te tot timpul anului împotriva potențialelor amenințări exterioare. Pentru a acționa sistemul imunitar va stimula producția de celule imunitare. Printre acestea, celulele albe din sânge care vor îngreuna viața tuturor agenților patogeni pe care îi întâlnesc.

Sistemul imunitar este pus la încercare pe tot parcursul zilei, motiv pentru care este esențial să ne asigurăm că protecția sa este eficientă în orice moment. Anumite perioade precum iarna ne slăbesc sistemul imunitar, dar aceasta este o perioadă în care corpul nostru are nevoie de putere pentru a face față temperaturilor mai scăzute. Pe tot parcursul anului, vara și iarna, este important să-ți protejezi imunitatea, deoarece microbii și alte bacterii nu încetează niciodată să intre în contact cu corpul tău pentru a se stabili acolo și a-l slăbi. Întărirea imunității cu Imunity înseamnă evitarea riscului de a vă slăbi rezistența imunitară și de a vă reface energia și vitalitatea.

O deficiență a multor nutrienți poate afecta funcția celulelor imune. Factori precum vârsta, oboseala, stresul, surmenajul vă pot afecta negativ imunitatea. Daca sistemul imunitar este slăbit atunci o simpla zgarietura poate avea consecințe grave fiind expus la o multitudine de microbi. O dietă sănătoasă și echilibrată nu este întotdeauna suficientă pentru a întări sistemul imunitar. Suplimentul Imunity este ușor de ingerat în dieta zilnică și oferă toate beneficiile utile pentru imunitate, pe tot parcursul anului.

Imunity vă permite să vă întăriți mecanismul de apărare prin îmbunătățirea rolului de antioxidant și scut protector împotriva microbilor. Acești agenți de protecție sunt anticorpii și globulele albe a căror producție este favorizată de sistemul imunitar.  Acest supliment vă va permite să rezistați mai bine atacurilor și să mențineți echilibrul sistemului imunitar la vârful potențialului său.

INGREDIENTE CARE INTĂRESC SISTEMUL IMUNITAR

Suplimentul alimentar Immunity este compus din ingrediente cheie pentru a vă întări sistemul imunitar. Este compus în special din beta-glucan, un element cheie pentru întărirea imunității. Beta-glucan promovează activarea globulelor albe. Pe lângă faptul că stimulează producția de celule imunitare, acest ingredient îmbunătățește capacitatea și viteza de acțiune. Misiunea sistemului imunitar este de a apăra organismul împotriva diverșilor intruși care îl amenință. De aceea este esențial ca formarea celulelor protectoare să fie cât mai optimă. Proprietățile beta-glucanului cresc răspunsul imunitar și este un antioxidant puternic. Este cel mai eficient ingredient pentru apărarea imunității.

În acest complex veți găsi și oligoelemente zinc și seleniu ce participă la multe procese metabolice și au un rol esențial în capacitatea organismului de a se apăra. Prin stimularea producției de anticorpi, aceste oligoelemente întăresc sistemul imunitar. De asemenea, sunt antioxidanți care vor îmbunătăți rezistența la infecții.

Vitamina C este ultimul element care alcătuiește suplimentul nostru alimentar. Această vitamină, se găsește în principal în fructe și legume, este renumită pentru numeroasele sale beneficii asupra organismului. Contribuie la buna funcționare a sistemului imunitar, acționând ca un suport pentru apărările naturale ale organismului, în special cu celulele albe din sânge. Vitamina C ajută, la protejarea organismului de stresul oxidativ prin întărirea celulelor noastre. În plus, ajută la reducerea oboselii oferind un impuls de energie organismului. Imunity este suplimentul care reprezintă un arsenal complet de ingrediente care va acționa în sinergie pentru a vă întări sistemul imunitar.

Se administrează 2 capsule pe zi în timpul mesei

Producător QNT Belgia 

Valoarea nutrițională  2 capsule

ß-1,3/1,6-D-glucan  260 mg

Vit.C (acid ascorbic)  360 mg (*450%)

Zinc  15 mg (*150%)

Seleniu  100 μg (*181%)

Ingrediente; Vit.C, Beta-1,3/1,6-D-Glucan, capsule: E464/E407/E508, maltodextrină, picolinat de zinc, purtător: E460ii, antiaglomeranți: E470b/E551, apă, selenat de sodiu.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
489 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți