MEN'S MULTIVITAMINS 60 capsule
Cod : 31582
În stoc :
Compară
Producator : QNT
359 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Men's este un complex de multivitamine și multiminerale pentru barbati. Conține 12 vitamine și 7 minerale care vă vor ridica vitalitate și performanța sportivă. Vitamine și minerale sunt nutrienți esențiali de care organismul nostru are nevoie pentru a funcționa corect. În ciuda unei diete sănătoase și echilibrate, uneori este necesar să consumați cantități astronomice de alimente pentru a obține toate valorile nutriționale recomandate de vitamine și minerale. Formula de vitamine pentru bărbați a fost formulată pentru a oferi cantitatea potrivită de micronutrienți pentru a fi mai energizanți, pentru a ridica performanța sportivă și a întări sistemul imunitar.
Multivitamine pentru bărbați
Acest complex este versatil, permițându-vă să înlăturați dificita de vitamine și minerale din dieta zilnică. Men's oferă o cantitate zilnică de minerale și vitamine, ideale pentru rezultate sportive și pentru a face față stresului fizic, cât și mental. În plus, produsul conține ginseng, plantă care, pe lângă creșterea rezistenței fizice, este implicată în adaptarea organismului la stres crescut.
CARE SUNT BENEFICII PENTRU BĂRBAȚI
Compoziția optimă de vitamine și minerale ce se conțin în acest complex Men's va avea câteva efecte majore asupra organismului. Va înlătura dificita de vitamine și minerale din dieta zilnică și va ajută la întărirea sistemului imunitar. Acest complex conține o cantitate suficientă de antioxidanți care vor proteja celulele organismului de stresul oxidativ și vor limita efectele nocive ale radicalilor liberi. În compoziție este adăugat ginseng, ale cărui proprietăți pot ajuta bărbații să-și restabilească și să îmbunătățească performanța fizică. Ginsengul ajută la creșterea rezistenței organismului și are efecte pozitive la combaterea oboselii.
CE VITAMINE SUNT ÎN MEN'S MULTIVITAMINS
Formula complexului pentru bărbați constă din mai multe vitamine;
- vitamina A, contribuie la înbunătățirea vederii, este implicata în stimularea sistemului imunitar și este antioxidant;
- vitamina D3, considerată vitamina solară, stimuleaza producția de anticorpi și prin aceasta întărește sistemul imunitar, ajuta totodata la întarirea țăsutului osos și îmbunătățește funcția musculară;
- vitamina C, are proprietăți antioxidante, în special, favorizează producerea de globule albe, ajută la reducerea oboselii. Aceasta vitamină este un protector ideal al celulelor impotriva oxidării;
- vitamina E, are excelente proprietati antioxidante care vor proteja organismul de diverse influențe externe;
Acest complex conține un întreg set de vitamine grupa B care contribuie la metabolismul energetic și ajută la combaterea oboselii. Aceste vitamine contribuie și la buna funcționare a sistemului nervos și a sistemului imunitar.

MINERALEȘI MICROELEMENTE ÎNMEN'S MULTIVITAMINS
Pe lângă vitamine compoziția Men's este bogată în minerale și oligoelemente, care sunt la fel de importante pentru buna funcționare a organismului. Acest complex conține; zinc, fier, cupru, mangan, seleniu, crom și iod pentru a asigura un echilibru ideal de mineralelor. Acești minerali joacă un rol important în furnizarea organismului cu energie și, de asemenea, îmbunătățește funcționarea sistemului imunitar. MEN'S MULTIVITAMINS conține o concentrație înaltă de zinc. Zincul este un mineral important care este benefic pentru sistemul imunitar și este, de asemenea, un antioxidant puternic. Joacă un rol important în funcționarea multor reacții enzimatice. De asemenea, este implicat în sinteza hormonilor precum testosteronul, astfel încât vitaminele pentru bărbați conțin mai mult decât omologul femenine. Compus dintr-o gamă semnificativă de minerale și vitamine, Men's este suplimentul alimentar ideal pentru bărbații care doresc să-și umple rezervele de energie și să-și întărească sistemul imunitar.


Se recomandă să administrați 1 capsulă pe zi (ideal în timpul prânzului).

Producator QNT Belgia

Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Valoarea nutrițională 1 capsulă
Vitamina A  1200 mcg (*150%)
Vitamina D3  7,5 mcg (*150%)
Vitamina E  30 mg (*250%)
Vitamina C  80 mg (*100%)
Vitamina B1 (tiamina)  4,2 mg (*382%)
Vitamina B2 (riboflavina)  4,8 mg (*343%)
Vitamina B3 (niacina)  54 mg (*338%)
Vitamina B6 (piridoxina)  6 mg (*429%)
Vitamina B9 (acid folic)  400 mcg (*200%)
Vitamina B12  3 mcg (*120%)
Biotină  150 mcg (*300%)
Biotină B5  15 mg (*250%)
Fier  14 mg (*100%)
Zinc 14 mg (*150%)
Cupru  1,65 mg (*165%)
Mangan  1 mg (*50%)
Seleniu  100 mcg (*181%)
Crom  100 mcg (*250%)
Iod  225 mcg (*150%)
Panax Ginseng  20 mg
Ginseng siberian  20 mg

Ingrediente; capsulă: E464/E407/E508, făină de orez hidrolizată, acid ascorbic, nicotinamidă, citrat de zinc, fumarat feros, amidon modificat, acetat de Dl-alfa-tocoferil, maltodextrină, extract uscat de rădăcină de ginseng Panax, extract uscat de rădăcină de Eleutherococcus D senticosus), calciu -pantotenat, bisglicinat de cupru, antiaglomerant: E470b/E551, bisglicinat de mangan, piridoxină HCL, apă, riboflavină, tiamină mononitrat, purtător: E414, picolinat de crom, D-retinil.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse vizualizate

Clienții noștri mulțumiți