WOMEN'S MULTIVITAMINS 60 capsule
Cod : 31619
În stoc :
Compară
Producator : QNT
359 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Women's este un supliment alimentar de multivitamine și multiminerale pentru femei. În compoziția sa întră 12 vitamine și 7 minerale ce va permite să vă umpleți de vitalitate și să beneficiați de o formă optimă pe tot parcursul zilei. Vitamine și minerale sunt nutrienți esențiali de care organismul are nevoie pentru a funcționa sănătos. Din alimentațiea sănătoasă cît de echilibrată ar fi raționul zilnic este imposibil să consumi cantități astronomice de alimente pentru a obține toate vitaminele și minerale recomandate. Formula complexului de vitamine pentru femei a fost dezvoltat pentru a obține cantități necesare de care aveți nevoie pentru a avea o formă optimă și pentru a vă face să străluciți de frumusețe.

Women's conține un complex care reunește toate vitaminele și mineralele utile pentru a-ți oferi energie pe tot parcursul zilei. Formula sa este ideală pentru a trăi fiecare zi din plin.

Multivitamine QNT CARE pentru femei

Administrarea vitaminilor pentru femei nu numai că vă ajută să vă întăriți sistemul imunitar, dar vă ajută să luptați cu stresul oxidativ.  Acest supliment alimentar este o comoară all-in-one care vă permite să recuperați cel mai bine deficitele nutriționale de vitamine și minerale din dieta dumneavoastră. Ușor de digerat, Women's oferă un aport zilnic de vitamine și minerale, ideale pentru a fă simți bine. În plus, conține yams sălbatic, care stimulează producția de hormoni feminini în mod natural. Acest supliment este partenerul zilnic ideal pentru a străluci de bunăstare și frumusețe.

CARE SUNT BENEFICIILE PENTRU FEMEI?

Compoziția optimă de vitamine și minerale ce se conține în complexul Women's va avea câteva efecte majore asupra organismului. Prin completarea dificitei din dieta zilnică cu vitamine și minerale, acest supliment alimentar vă va ajuta să vă întăriți sistemul imunitar. Pe tot parcursul zilei, organismul protejează organismul împotriva bacteriilor și virușilor emanați din exterior. Un aport insuficient de vitamine și minerale poate afecta sistemul imunitar și îl poate slăbi. Componentele Women's ofera o contributie destul de mare la menținerea sistemului imunitar la nivel și îi ofera puterea necesara pentru a face față atacurilor externe.

Vitamine pentru femei va acționa și ca un antioxidant. Va proteja celulele organismului împotriva stresului oxidativ. Procedând astfel, limitează efectele nocive ale radicalilor liberi și ale altor agresiuni externe. Componentele Women's vor ajuta la consolidarea celulelor organismului. Toate beneficiile oferite de Women's vor oferi un impuls organismului. Acest supliment conține și o concentrație mare de yams. Acest ingredient are multe beneficii pentru sănătatea femei. Stimuleaza producția de progesteron pe langa faptul ca favorizează digestia și ajuta la reducerea efectelor cauzate de tulburarile menstruale și menopauză. Datorită acțiunilor benefice ale acestui supliment, ve-ți putea străluci de bunăstare în interior și exterior.

CE VITAMINE SUNT ÎN COMPONENȚĂ?

Formula vitaminilor pentru femei este compusă din mai multe vitamine;

- vitamina A, care pe langa faptul ca stimulează sistemul imunitar și are rol antioxidant, va promova vederea buna;

- vitamina D3, este vitamina soarelui, va stimula producerea de anticorpi și, prin urmare, va întări imunitatea, de asemenea, ajută la întărirea masei osoase și este benefic pentru țăsutul muscular;

- vitamina C, este un antioxidant puternic, în special prin promovarea producției de globule albe. Ajută la reducerea oboselii datorită impulsului pe care îl aduce organismului. Aceasta vitamina este un stimulent perfect care va aduce tonusul organismului pe langa faptul ca este aliatul ideal pentru buna intreținere a pielii tale;

- vitamina E, are de asemenea, proprietăți antioxidante excelente care vor proteja organismul împotriva diferitelor agresiuni externe. In sfarșit în acest complex este inclus și un set întreg de vitamine B care vor contribui la metabolismul energetic normal și v-or ajuta împotriva momentelor de oboseală. Aceste vitamine contribuie și la buna funcționare a sistemului nervos și a sistemului imunitar.

CE MINERALE SUNT ÎN COMPONENȚĂ?

Pe lângă vitamine ce sunt în componență, Women's este bogată și în minerale, la fel de importante pentru buna funcționare a organismului. În componență sa sunt; zinc, fier, cupru, mangan, seleniu, crom si iod pentru a asigura un echilibru ideal de minerale. Acestea vor juca un rol în furnizarea de energie organismului, dar și asupra sistemului imunitar. Suplimentul pentru femei conține o concentrație mai mare de fier decât suplimentul pentru bărbați. Fierul este un mineral esențial benefic pentru sistemul imunitar care, de asemenea, promovează tonusul și vitalitatea. Prin promovarea transportului de oxigen în organism, fierul are un impact asupra nivelurilor de energie ale organismului. De asemenea, contribuie la formarea globulelor roșii. Cu toate acestea, femeile au cerințe mai mari de globule roșii, mai ales în timpul menstruației, motiv pentru care suplimentul alimentar pentru femei conține cantități mai mari de fier decât versiunea pentru bărbați.

Se recomandă 1 capsulă pe zi

Producător QNT Belgia

Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Informație nutrițională 1 capsulă 

Vitamina  A Acetat de vitamina A  1200 UI

Vitamina D3  7,5 ug

Vitamina E  (Dl-alfa tocoferil acetat)  30 mg

Vitamina C  acid ascorbic  80 mg

Vitamina B1 (tiamina) Mononitrat de tiamină  4,2 mg

Vitamina B2 (riboflavină) Riboflavina  4,8 mg

Vitamina B3 (niacina) Nicotinamida  54 mg

Vitamina B6 (piridoxină) Clorhidrat de piridoxină  6 mg

Vitamina B9 (acid folic) acid folic  400 μg

Vitamina B12 (Cianocobalamina)  3 μg

Biotina  D-Biotina  150 μg

Vitamina B5 (pantotenat de calciu)  15 mg

Fier Fumarat feros BP (Fe 30,57 – 32,87%)  28 mg

Zinc Citrat de zinc trihidrat  15 mg

Cupru Bisglicinat de cupru  1,65 mg

Mangan  1 mg

Seleniu selenit de sodiu  100 μg

Crom  100 μg

Iodură (Iodit de potasiu)  225 μg

Tubercul de igname sălbatice (Igname sălbatic) 20 mg

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
354 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 8%
427 lei
392 lei
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 8%
427 lei
392 lei
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți