NEURONE - 90 capsule
Cod : 31620
În stoc :
Compară
Producator : QNT
442 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

NEURONS complex de ingrediente recomandat pentru sănătate creierului, reînnoirea și protecția celulelor nervoase. Vârsta, stresul, oboseala sunt factori care afectează creierul, memoria și concentrarea. Pentru a contracara aceste probleme, creierul are nevoie de nutrienți pe care, din păcate, nu știm de unde să-i găsim se are în vedere alimentația zilnică. Neurone este supliment alimentar care vă poate oferi o soluție pentru a contracara acestor efecte nocive. Este compus din ingrediente active care vor oferi sprijinul de care ai nevoie, mai ales în perioade de examene, în cazul unor probleme de concentrare, atenție sau memorie care se diminuează odata cu efectele vîrstei. Primind o cantitate de informații în fiecare zi, este esențial să aveți grijă de creier. De aceea este esențial să asiguram nutrienții necesari pentru buna sa funcționare. Neurone este benefic pentru creierul tău, vă va promova concentrarea pentru o capacitate de lucru mai bună, precum și o gândire mai clară.

AMINOACIZI ÎN COMPONENȚĂ

Neurone conține o concentrație înaltă de L-tirozină, aminoacid care luptă împotriva oboselii fizice și psihice. Participă la formarea mai multor elemente importante pentru sistemul nervos, cum ar fi dopamina, norepinefrina și adrenalina. Aceștia sunt neurotransmițători extrem de utili în creier. Ei îmbunătățesc abilitățile cognitive și ajută la reacția la stres. Compensând pierderile de neurotransmițători, L-tirozina este de o importanță crucială pentru organism. Promovează o atenție mai bună. În plus, L-tirozina înlătură oboseală și prin urmare, va stimula concentrarea. În complex este inclus L-teanină, aminoacid cu impact pozitiv asupra creierului. Este unul dintre principalele ingrediente active din ceaiul verde care acționează stimulent asupra sistemului nervos. L-teanina ajută la reducerea stresului mental și fizic, dar și a tulburărilor legate de somn. Acest efect anti-stres îmbunătățește concentrarea. În plus, asocierea sa cu cofeină îi mărește influența asupra performanței cognitive de zece ori.

TAURINA SI COFEINA PENTRU EFECTE PRELUNGITE

Neurotransmițătorii din creier pot fi, de asemenea, stimulați de cofeină. Cofeina generează energie și stimulează sistemul cerebral. Absorbția sa rapidă în organism stimulează direct abilitățile cognitive. Cofeina optimizează performanța creierului, ajutând vigilența, memoria și concentrarea. Oferind un impuls, cofeina ajută la reducerea oboselii, stresului și la îmbunătățirea raționamentului. Taurina va avea rolul de a prelungi efectele acestui supliment alimentar. Într-adevăr, taurina va acționa pozitiv pentru a stimula funcțiile creierului în timp. Utilizarea acestuia va extinde acțiunea ingredientelor asupra sistemului nervos oferind o doză de tonus și vitalitate. Prin urmare, concentrația este crescută și reducerea oboselei. Prin urmare, taurina promovează întărirea funcției creierului.

GINGKO ȘI VITAMINE PENTRU CREIER

Gingko biloba face parte din compoziția suplimentului Neurone, este o plantă renumită pentru beneficiile sale asupra activității creierului. Originară din Asia, această plantă care poate trăi până la 1000 de ani are proprietăți incredibile. Frunzele sale au fost folosite de mulți ani pentru a menține, și pentru a stimula memoria și concentrarea. Această plantă este deci recunoscută pentru menținerea funcțiilor cognitive și este, prin urmare, aliatul ideal al creierului tău. Frunzele de gingko conțin ingrediente active (flavonoide și ginkgolide) care promovează o mai bună circulație a sângelui și oxigenare care asigurată buna funcționare a neuronilor.

În complex se conține vitamine B6, B9 și B12, toate esențiale pentru buna funcționare a sistemului nervos. Ideale pentru a lupta împotriva oboselii și pierderilor de memorie, eficitatea lor în acest supliment asigură toate nevoile zilnice pentru organism. Aceste vitamine, joacă un rol fundamental în sinteza neurotransmițătorilor, promovează memoria și însușirea informației. În plus, participă la reînnoirea, dezvoltarea și protecția celulelor nervoase.

Se recomandă trei capsule pe zi

Producător QNT Belgia

Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Componență  3 capsule

L-tirozină  600 mg

Taurină   525 mg

L-teanina  150 mg

Extract de frunze de Ginkgo Biloba  120 mg

Cofeină anhidră   60 mg

Vitamina B6 (PyridoxineHCL)   4,2 mg (*300%)

Acid folic  498 mcg (*249%)

Vitamina B12 (cianocobalamina)   7,5 μg (*300%)  

Ingrediente; L-tirozină, taurină, capsulă: E464/E407/E508, L-teanină, extract de frunze de Ginkgo Biloba (Ginkgo Biloba), cafeină anhidră, antiaglomeranți: E470b/E551, apă, maltodextrină, vit.B6, acid folic, Vit.B12.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
- 8%
519 lei
475 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți