CARE OMEGA3 90 capsule
Cod : 31621
În stoc :
Compară
Producator : QNT
389 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Omega 3 este un supliment alimentar foarte popular pentru numeroasele sale proprietăți benefice pentru organism. Într-adevăr, acești acizi grași care se găsesc în special în pește, ouă, avocado, nuci ajută la îmbunătățirea funcțiilor cognitive, vederii, funcții cardiovasculare și sunt recomandate împotriva stresului și a anxietății. Beneficiile acestor acizi grași prin urmare sunt extrem de populare pentru combaterea colesterolului, tulburărilor cognitive (cum ar fi pierderea memoriei) și a dezechilibrelor emoționale. Doza de 1200 mg pe capsulă vă garantează un aport zilnic suficient de Omega 3 pentru a profita din plin de toate beneficiile acestora. Deosebit de important pentru toți oamenii activi, Omega 3 ajută la reducerea reacțiilor inflamatorii în mușchi și articulați ce apar după antrenamente. Omega 3 sporește refacere optimă a mușchilor după efort și susține creștere masei musculare pe lângă faptul că sunt excelente pentru sănătate. Uleiurile folosite în Omega 3 sunt extrase la rece din somon maritim din pescăriile scandinave, sunt apoi purificate și capsulate folosind tehnologii moderne. 

OMEGA 3 BINEFICII ESENȚIALE PENTRU SANATATE 

Omega 3 sunt acizi grași foarte puternici care aduc o contribuție majora la creșterea și buna funcționare a întregului organism. Trebuie să știm că Omega 3 este compus din două ingrediente active majore: acidul docosahexaenoic (DHA) și acidul eicosapentaenoic (EPA). Beneficiile asupra bunei funcționări a sistemului nervos și a creierului în general sunt atribuite DHA conținut în Omega 3. Intr-adevar acționează ca un protector neuronal, în special împotriva atacurilor cerebrale sau a crizelor de epilepsie. În plus, ajută la menținerea vederii normale. Prin urmare, Omega 3 ajută semnificativ împotriva tulburărilor cognitive precum pierderea memoriei, sau a bolilor precum Alzheimer, schizofrenia sau depresia. Prin reducerea inflamației neuronale, Omega 3 sunt eficienți în protejarea sistemului cardiovascular. Într-adevăr, Omega 3 previne formarea cheagurilor în sânge, ajută la reducerea hipertensiunii arteriale și a tahicardiei. Acest lucru reduce foarte mult riscul de accident vascular cerebral sau atac de cord. Acești acizi grași sunt, prin urmare, aliați puternici ai inimii tale. Bolile cardiovasculare sunt principala cauza de deces în lume și sunt cauzate de mulți factori: varsta, alimentație, excesul de greutate etc. Este de aceea esențial să ai grija de sistemul cardiac în combinație cu un regim alimentar echilibrat și activitate fizica regulată. Omega 3 ajută și la combaterea anxietății și a depresiei. Ele pot avea un impact semnificativ asupra dispoziției zilnice și pot stimula starea mentală. Într-adevăr, uleiurile bogate în EPA și DHA - precum cele de pește - sunt recomandate în special pentru a lupta împotriva simptomelor depresiei. Astfel, Omega 3 are o acțiune completă benefică asupra organismului tău, protejându-ți atât funcțiile cognitive, cât și cardiace, și ameliorând anxietatea și depresia zilnică.

OMEGA 3 ACIZI GRAȘI ESENȚIALI PENTRU SPORT

Omega 3 sunt eficiente pentru a ajuta la arderea grăsimilor și la pierderea în greutate. Într-adevăr, acești acizi grași împiedică sinteza celulelor adipoase - mai ales grăsimilor viscerale. Omega 3 ajută metabolismul să ardă grăsimile mai eficient, în special datorită acțiunii sale de stimulare asupra hormonilor anabolizanți. Sa dovedit a fi deosebit de eficient în îmbunătățirea procesului de lipoliza din organism. Omega 3 ajută astfel la transformarea grăsimilor rele în combustibil energetic, atât în perioada de sport, cât și în perioada de odihnă, favorizând astfel pierderea în greutate și menținerea unei greutăți sănătoase. Omega 3 sunt recomandate pentru a recuperarea mușchilor după efort, acționează direct asupra micro-fisurilor musculare cauzate de antrenament. De asemenea, sunt foarte eficiente în prevenirea bolilor inflamatorii. Ele ajută la solidificarea ligamentelor, limitează reumatismul și acționează direct asupra structurii colagenului. În plus, datorită acțiunii lor anticatabolice, Omega 3 va ajuta la reducerea senzațiilor de dureri, îmbunătățind astfel recuperarea musculară. Acest lucru va face posibil să va antrenați fără o scădere de intensitate și să continuați să progresați cu mai multă performanță, limitând în același timp riscul de traume.

Se administrează 2 capsule pe zi  în timpul mesei (în mod ideal la prânz).

Producător QNT Belgia


Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Valoarea nutrițională  2 capsule

Concentrat de ulei de pește  2400 mg

- din care EPA   432 mg

- din care DHA   288 mg

Vitamina E (tocoferil)   4,5 mg (*37,5%)

Ingrediente; сoncentrat de ulei de pește, capsulă: gelatină, umectant: E422, apă, vit.E.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți