CARE VITAMIN D3 90 capsule
Cod : 590826
În stoc :
Compară
Producator : QNT
329 lei
Livrarea prin Chișinău de la 500 lei - gratis Livrarea în toată Moldova pînă la 1000 lei - 80 lei De la 1000 lei și pînă 30 kg - gratis
Adresează o întrebare nutriționistului! Obține o consultație gratuită online! Click aici și pune o întrebare.
Doar produse originale - certificate de calitate de la producători. Detalii

Vitamina D3, numită vitamina soarelui, este sintetizată direct în organism sub influența soarelui. Prin urmare, nevoile pentru această vitamină pot fi mai mari pentru locuitorii din emisfera nordică. Vitamina D ajută la menținerea stării normale a oaselor, ajută la creșterea forței musculare și participă la buna funcționare a sistemului imunitar.


Vitamina D3, doza zilnică de lumină solară


Vitamina D3 este o vitamină pe care organismul o poate sintetiza sub influența razelor solare. Astfel, nevoia de vitamina D poate fi mai mare pentru locuitorii din emisfera nordică. Majoritatea oamenilor nu petrec suficient timp la soare pentru a avea o bună aprovizionare naturală cu vitamina D3, chiar și vara. Vremea rea, lipsa expunerii la soare și prea puțină lumină sunt obstacole în calea sintezării acestei vitamine. Două forme de vitamina D sunt importante pentru oameni: vitamina D2 ergocalciferol și vitamina D3 colecalciferol. Vitamina D2 este sintetizată în mod natural de plante. Vitamina D3 este sintetizată de organism atunci când pielea este expusă la radiații ultraviolete (în principal raze UV-B) de la lumina soarelui. Colecalciferolul (vitamina D3) de origine animală face parte din vitamina D care se formează sub influența soarelui, iar ergocalciferolul (vitamina D2) este de origine vegetală. Aportul de vitamina D3 este în principal endogen, adică este sintetizat sub influența luminii solare. De asemenea, este exogen în doze mici și se găsește în alimente precum pește, ouă și unele produse lactate. Pentru a avea o doză zilnică optimă de vitamina D3, aceste produse ar trebui consumate în cantități nestandardizate. Vitamina D3 este de două ori mai eficientă decât ce vegană D2. Corpul nostru poate folosi vitamina D2 în cantități mici, dar absoarbe vitamina D3 mult mai bine.




Care sunt beneficiile vitaminei D3?
Vitamina D3 este o vitamină importantă care are diverse acțiuni în organism. Unul dintre principalele sale avantaje este de a ajuta la menținerea stării normale a oaselor. Acționează împotriva slăbirii oaselor și a pierderii masei osoase. Efectul său asupra țăsutului osos este facilitat de absorbția calciului și a fosforului. Vitamina D3 va crește prezența acestor două minerale esențiale care joacă un rol important în structura osoasă. Prin stimularea absorbției calciului ajută la întărirea oaselor. Vitamina D3 de asemenea este necesară pentru întărirea dinților. Într-adevăr, deficitul de vitamina D3 poate provoca cariile dentare și poate contribui la sângerarea gingiilor. Vitamina D3 acționează benefic pentru îmbunătățirea funcției musculare. Deficitul de vitamina D3 poate afecta sănătatea oaselor, dar poate duce și la slăbiciuni musculare. Vitamina D3 va crește eficiența mitocondriilor, al căror rol este de a promova metabolismul energetic. Această creștere a alimentării cu energie permite mușchilor să lucreze mai eficient. Această acțiune în centrele energetice ale celulelor va combate, de asemenea, oboseala musculară și, prin urmare, va contribui la o mai bună recuperare musculară. În cele din urmă, joacă un rol în reducerea inflamației musculare. Crampele musculare pot fi ameliorate prin administrarea vitaminei D3.
Un alt avantaj al vitaminei D3 este efectul său asupra sistemului imunitar. Prin stimularea producției de anticorpi, această vitamină importantă afectează imunitatea generală a organismului. Anticorpii pe care îi stimulează vor acționa direct împotriva tuturor agenților patogeni care doresc să intre în contact cu corpul. Pe lângă participarea la buna funcționare a sistemului imunitar prin activarea agenților antimicrobieni, această vitamină reduce și riscul bolilor autoimune.

Se recomandă să administrați 1 capsulă zilnic în timpul mesei.

Producător QNT Belgia

Descriere brand


Compania QNT  este înființată în 1988, este recunoscută fiind una dintre primele mărci europene de nutriție sportivă. Produsele companiei sunt distribuite în peste 50 de țări.


Compania QNT are sediul în Belgia și SUA. În ziua de azi cînd concurența este înaltă în industria nutriției sportive, QNT este realizată în diferite țări mulțumind tehnologiilor sale și calității. Produsele sunt fabricate din ingrediente de cea mai înaltă calitate conform certificatelor și standardelor internaționale (ISO 9001, HACCP, GMP și EFSIS).

QNT colaborează direct cu diverși sportivi, al căror scop este de a obține noi victorii, de a crește eficiența și calitatea antrenamentelor. Sloganul companiei QNT: "facem campioni!». Acest lucru înseamnă fabricare produselor de calitate și eficiente, adăugător cu arome minunate.

Detalii

Valoarea nutritivă 1 capsulă
Vitamina D3   75 mcg (3000 UI)

Ingrediente; lanolină din lână de oaie.

  • Cu toate că sarcina acestui site este de a furniza informații obiective, actuale și complete despre bunuri și servicii, Powerteam își rezervă dreptul de a face greșeli (nu poate garanta relevanța și exactitatea absolută a informațiilor furnizate, din cauza eventualelor erori / probleme tehnice).
  • Powerteam își rezervă dreptul de a efectua în mod unilateral, fără avertisment și nicio obligație, modificări ale descrierilor, caracteristicilor și proprietăților de consum ale bunurilor. Toate informațiile generale sunt furnizate numai în scop informativ.
  • Prețurile pentru bunuri și reduceri la bunuri, condițiile de vânzare în credit și rate, precum și durata promoțiilor se pot modifica, de asemenea, unilateral, fără notificare sau obligație.
  • Powerteam va continua să depună toate eforturile și să monitorizeze continuu acest site pentru a se asigura că informațiile furnizate sunt corecte și pentru a corecta orice erori făcute într-un interval de timp rezonabil.

Produse asemănătoare

Producator : Nutrend
354 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Producator : Nutrend
302 lei
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click
Cumpără 1 click

Produse vizualizate

Cumpără 1 click

Clienții noștri mulțumiți